HÍREK

Újra a Hidegkutiban

2018-04-14

Újra a Hidegkutiban

Két idegenbeli meccs után ismét otthon játszunk.

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a 13. helyezett Kazincbarcika együttesét fogadjuk. Már két hete, hogy utoljára láthattuk csapatunkat, akkor 0-0-át játszottunk a Dorog ellen, így megszakadt 13 mérkőzésig tartó hazai győzelmi sorozatunk. Azóta idegenben 4-2-es vereséget szenvedtünk a Soroksár otthonában, majd a Vác ellen, idegenben nyertünk 3-2-re, hatalmas csatában.

Soron következő ellenfelünk remekül kezdte a bajnokságot, meglepetésre 15 forduló után még dobogós helyen állt, de az utóbbi időben jelentősen visszaesett a formájuk. Tavasszal egyetlen mérkőzésüket nyerték meg, még februárban, hazai pályán a Szolnok ellen. A naptári évben idegenben még pontot sem szereztek, két találkozóból kettőt veszítettek el.

Eddig három alkalommal találkozott a két együttes. 1994. szeptemberében a Kazincbarcika nyert 1-0-ra a Hungária körúton, majd 1995 áprilisában 2-1-re Kazincbarcikán.

Ebben a bajnokságban – 2017 októberében – Feczkó Tamás együttese bizonyult jobbnak a Tiszaújvárosban játszott meccsen, amikor Torghelle Sándor góljával nyertünk 1-0-ra, rendkívül nehéz összecsapáson.

Vezetőedzőnk nem számíthat Baki Ákosra, aki vállműtét után lábadozik, Szerencsi Miklósra, aki porcműtétet követően rehabilitál, Korozmán Kevin külső porc, és elülső keresztszalag-sérülést szenvedett a Soroksár elleni találkozón, Torghelle Sándornak pedig combfeszítőizom sérülése van. Talabér Attila vállficam, Hrepka Ádám combhajlítóhúzódás miatt nem áll rendelkezésre, míg Deutsch Bence, kiállítás utáni hárommeccses eltiltása miatt nem léphet pályára.

A találkozót Kovács Gergely vezeti, munkáját Gaál Ákos, Kepe Arnold, valamint Legeza László segíti.

A beléptetéssel és jegyváráslással kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 30. forduló
MTK Budapest–KBSC
2018. április 15.17:00  – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman