HÍREK

Újabb könnyed, négygólos sikert aratott az MTK Budapest II

2022-08-17

Újabb könnyed, négygólos sikert aratott az MTK Budapest II

Horváth Dávid vezetőedző csapata a 18. percben vezetést szerzett és a későbbiekben már nem is nézett hátra.

Története során először találkozott a Tolna megyei élvonalból feljutott Majosi SE-vel az MTK Budapest, pontosabban NB III-as csapatunk.

Horváth Dávid vezetőedző az első keret tagjai közül ezúttal Palincsárra, Miknyóczkira, Kovács Mátéra, Zuigeberre és Barkóczira számíthatott, a kapuban pedig Csenterics állt, ami azt jelenti, hogy négy forduló alatt már a negyedik különböző hálóőr lépett pályára az MTK Budapest II-ben.

Már a 2. percben helyzetbe kerültünk: Barkóczi tette le Kovács Máténak, aki 17 méterről azonnal lőtt, a labda elpattogott a jobb kapufa mellett. Négy perccel később Kovács Máté kanyarított be jobbról, Zuigeber berobbant és a hosszún kevéssel mellé lőtt.

A 18. percben aztán megszereztük a vezetést. Barkóczi nyesett a védelem mögé Zuigeberhez, aki még éppen el tudta sodorni a kapus mellett a labdát, amely így a kapu oldalába pattogott (1-0).

Tíz perccel később Czuczi próbálta fedezni a labdát az alapvonal közelében, de Miknyóczki váratlanul belépett és elvette tőle, majd középre adott, ahol Barkóczi 4 méterről a kapuba lőtt (2-0).

Középkezdés után Pál M. tette le Hocknak a labdát, aki 16 méterről a rövidet célozta, Csenterics védett. A 36. percben Törőcsik fűzte át magát védőin a tizenhatos előterében és lőtt, a lapos, guruló löketet Vukman tolta ki.

A szünetben hármat cserélt a majosi szakvezetés, de mindhiába: a 48. percben Törőcsik bombázott 23 méterről a bal alsóba védhetetlenül (3-0).

Az 55. minutumban Sólyom csavart 18 méterről. Csenterics csak nézte, de a kísérlet elzúgott a kapufa fölött, csakúgy, mint két perccel később Kovács Máté 27 méterről leadott próbálkozása a túloldalon.

A 61. percben Széles húzta el Zuigeber lávát a tizenhatoson belül, a játékvezető azonnal büntetőt ítélt. A tizenegyest Barkóczi vágta erőből a jobb alsóba (4-0).

Ezt követően már alig-alig alakult ki lehetőség a kapuk előtt. A 71. minutumban Sólyom Bence kapott remek indítást Ulrichtól a jobb szélen, belépett a tizenhatosra és éles szögből lőtt, Csenterics fogta. A hajrában Ulrich aztán egy újabb pazar labdával Lizákot is megtalálta, aki azonban nagy helyzetben, 11 méterről, jobbal fölé lőtt.

Az MTK Budapest II így a Honvéd II-t követően a Majos ellen is magabiztos, nagy különbségű, 4-0-s győzelmet aratott és tovább kapaszkodik felfelé a tabellán.

 

NB III Közép csoport, 4. forduló
ESMTK Stadion

MTK Budapest II - Majosi SE 4-0

Gólszerzők: Zuigeber (18.), Barkóczi (28., 63.), Törőcsik (49.)

MTK Budapest II: Csenterics - Palincsár, Godwords, Matviiv, Kapronczai - Szőke, Törőcsik (Merényi, 67.) - Miknyóczki (Vasvári, 76.), Kovács Máté (Molnár Á., 76.), Zuigeber (Juhász L., 76.) - Barkóczi (Balogh M., 67.)

Majosi SE: Vukman - Széles, Czuczi, Ledneczki (Sólyom, 46.), Kugli - Orsós (Ulrich, 46.), Pál A., Keczeli (Loch, 66.), Hock - Sajnovics (Budai, 46.) - Pál M. (Lizák, 67.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman