HÍREK

Újabb három érkező

2017-06-22

Újabb három érkező

Ismerős arcokkal erősítettünk: Balogh Béla, Bori Gábor és Szentpéteri Viktor érkezik.

Az MTK Budapest 2008-as bajnokcsapatának szélsője, Bori Gábor kék-fehérben folytatja. A válogatottban is bemutatkozó, 33 éves játékos megfordult többek közt a Leicester Cityben, az Újpestben és a DVTK-ban is, legutóbb pedig a Gyirmót FC-t erősítette. Bori Gábor – 2004 és 2010 között – 106 mérkőzésen 17 gólt és 20 gólpasszt jegyzett kék-fehérben.

Csupa szép emléket őrzök a klubról, az agárdi, akadémiai évektől kezdve egészen az eligazolásomig – mesélte a szélső. – Örülök, hogy újra együtt játszhatok korábbi csapattársaimmal, például Kanta Józsival.

Kapusposzton a rutinos Szentpéteri Viktor érkezik, akire szintén emlékezhetnek a kék-fehér szimpatizánsok: a Finnországot és Máltát is megjárt hálóőr 2010-ben, fél szezon erejéig már játszott az MTK Budapestben. Szentpéteri az előző idényt a Merkantil Bank Ligában szereplő Vácban töltötte, amelynek színeiben 23 mérkőzéséből kilencszer megőrizte kapuját a góltól.

Balogh Béla, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia legelső évfolyamának tagja is visszatér a Hungária körútra. A kilencszeres válogatott hátvéd megjárta Angliát (Colchester United), Spanyolországot (Real Murcia), majd hazatérését követően kupát nyert a Kecskeméttel. A 32 éves védő legutóbb a Mezőkövesdet erősítette. Balogh Béla – 2004 és 2010 között – 109 mérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett kék-fehérben.

– Elég könnyű döntés volt: az MTK a nevelőegyesületem, nagyon szerettem itt focizni, mindig is jól éreztem magam a Hungária körúton – idézte fel a kezdeteket a 32 éves védő.

Rövidesen véglegessé válik az első előkészületi mérkőzés időpontja és helyszíne. Hamarosan jelentkezünk az információval.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-09-23 19:30 Szusza Ferenc Stadion

ÚJPEST FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman