HÍREK

Újabb győzelmet arattunk a bajnokságban (GALÉRIA)

2019-09-15

Újabb győzelmet arattunk a bajnokságban (GALÉRIA)

A Kazincbarcika ellen Bognár István góljával nyertünk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest-Kazincbarcika 1-0 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1895 néző

Vezette: Zierkelbach (Theodoros, Kis Z., Móri)

Gólszerző: Bognár (35., 11-esből)
Sárga lap: Fülöp (47.), ill. Mikó (23.), Oltean (30.), Lukács (46.), Lakatos (82.)
Piros lap: Fótyik (35.)
MTK Budapest: Somodi - Fülöp, Pintér, Nagy, Katona - Kata (Simon A., 46.), Palincsár, Bognár (Mezei, 66.) - Vass, Lencse, Schön (Szatmári, 83.)
Vezetőedző: Michael Boris
KBSC: Horváth - Heil, Oltean, Fótyik, Mikló - Virág, Toma, Krausz, Géringer (Lakatos, 46.) - Berki (Oldal, 70.), Lukács (Farkas, 49.)
Vezetőedző: Gálhidi György


A 4. percben vezettük az első veszélyes akciót: egy kontra végén Lencse tálalt volna Schön elé, de az egyik védő még menteni tudott, majd nem sokkal később Vass Patrik középre gurítása után Schön nem jutott lövőhelyzethez. 

Nagyon megnyomtuk a meccs elejét: a 8. percben Katona is betalálhatott volna, ám az ezúttal baloldalon futballozó szélső lövése elsuhant a kapu előtt. Az első negyedóra végén be is találtunk, ám Lencse lesről helyezett a léc alá, így a játékvezető nem adta meg a találatot.

Ezt követően is mi irányítottunk, de ez kevésbé mutatkozott meg helyzetekben. A 33. percben jött az újabb nagy lehetőség: Lencse passza után Schön is továbbtette a labdát, de nem volt érkező a kapu előtt.

A 35. percben aztán előnybe kerültünk, mindenféle értelemben: Fótyik kapott bele egy kapu felé tartó labdába, így villant a piros, a megítélt büntetőt pedig Bognár higgadtan helyezte szinte a kapu közepébe (1-0).

Nem sokkal utána Kata labdájával Katona került helyzetbe, de lövésébe még beleléptek, így egy gólos előnnyel fordulhattunk.

A második félidő egy veszélyes Bognár-szabadrúgással indult, a labda az oldalhálóban kötött ki, majd Schön 10 méteres lövését ütötte ki volt kapusunk, Horváth. Pár perccel később ugyanő a bal alsó sarok elől mentett Lencse szépen helyezett kísérlete után. 

A 63. percben hatalmas helyzet maradt ki: Pintér visszatett labdájába Simon fejelt bele, de a kapufáról kifelé jött a labda. Palincsár remek átlövése jelentette az újabb veszélyt, Horváth azonban vetődve mentett.

Pár perccel később Simon lövése tartott a léc alá, de a barcikaiak kapusa mentett. A végén Szatmári zárhatta volna le a meccset, ziccerben kilépett, de Horváth eszén nem tudott túljárni, így végül a meccset végig kézben tartva 1-0-ra nyertünk - zsinórban második meccsünkön nem kaptunk gólt. Folytatás szerdán a Vasas ellen idegenben.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman