HÍREK

Újabb edzőmérkőzést játszott NB III-as csapatunk

2023-07-19

Újabb edzőmérkőzést játszott NB III-as csapatunk

Együttesünk a Gödöllői SK otthonában lépett pályára szerda este.

Felkészülési mérkőzés
Gödöllői SK–MTK Budapest II 3-1 (1-0)

Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum

Gólszerző: Reznek (29. - büntetőből), Merste (70.), Dolhai (81.), illetve Vas (78.)

Gödöllői SK: Németh - Balogh B., Hevesi, Abért M., Nagy B. - Bartucz, Győrfi, Tóth-Ilkó - Reznek, Mertse, Barabás.

Kispad: Szaszovszki, Dolhai, Richter, Dóra G., Hámor, Berczi, Koziorowski, Dékány

Vezetőedző: Molnár Zoltán

MTK Budapest II: Balázs - Anokye, Molnár K., Béres, Kákonyi - Stumpf - Ebot, Hegedűs, Herczeg, Vas M. - Kenesei.

Kispad: Szolár, Velicskó, Antal, Fischl, Farkas, Pálvölgyi, Weisz M.

Vezetőedző: Kanta József

A Komárom VSE és a Vecsési FC után szerda este harmadik felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-as bajnokság rajtjára készülő második csapatunk. Ellenfelünk ezúttal a Pest vármegyei I. osztályú bajnokság legutóbbi bronzérmese, a Gödöllői SK volt idegenben.

A találkozó első húsz percében a hazaiak előtt több lövőhelyzet is adódott, de gól egyikből sem született. A 27. percben Anokye szabálytalankodott Balogh Bálinttal szemben a büntetőterületen belül, a jogos tizenegyest pedig - az ivószünet után - Reznek Donát váltotta gólra a 29. minutumban, így előnybe kerültek a hazaiak (1-0).

A bekapott gól után sem változott a játék képe, a félidő utolsó 15 percében is a vendéglátók voltak veszélyesebbek a kapu előtt, Balázs több védést is bemutatott, így egygólos gödöllői előnnyel mehettünk pihenőre.

A fordulást követően az 54. percig kellett várni az első helyzetre, Hevesi szöglete után Tóth-Ilkó térdéről pattant kapura a labda, de a szünetben beálló Szolár a gólvonalon megfogta a játékszert.

A folytatásban fiatal csapatunk többször is nyomást tudott helyezni a hazaiakra, többször eljutottunk a kapuig, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani.

Ennek ellenére a 70. percben növelte előnyét a Gödöllő, Reznek a félpályáról indította a kilépő Mertse Ábelt, aki védője mellett megtartotta a labdát és a nem sokkal korábban beálló Velicskó mellett a hálóba lőtt (2-0).

Együttesünk azonban nem adta fel, a 78. percben Vas Milán nagyjából 20 méterről lőtt a jobb alsóba (2-1), így egy gólt ledolgoztunk a hátrányunkból.

A 81. percben viszont lezárták a mérkőzést a hazaiak, Dolhai Gergő 20 méteres átlövése átcsúszott Velicskó lábai között, így kialakult a 3-1-es végeredmény.

Az utolsó előkészületi találkozóra vasárnap (július 23.) 17 órakor kerül sor a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián a Putnok FC ellen, majd július 30-án már jön az első bajnoki az NB III Dél-Nyugati csoportjában, ellenfelünk az FC Nagykanizsa lesz hazai környezetben.

Fotó: Gödöllői SK/Patkovics Bence

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman