HÍREK

Ugye, mester fájt egy kicsit? 3. rész

2014-11-29

Ugye, mester fájt egy kicsit? 3. rész

Ki ne emlékezne? Nyáron PMFC MATIAS – MTK Budapest 0-4. Ennél pompásabb bajnoki nyitányt álmodni sem lehet (Tényleg, kérdezte már valaki Garami Józsefet: ilyenkor azért belesajdul a szíve?)

Bulvarisztikai érdekességeket rejt az összecsapás. Egymás ellen a két Pölöskei(y). Sőt! Apuval a kispadon három. Pesten a horvát nemzeti legitimizáció egyik hőse, Jarni mester.

Péntekre estére megérkeztek a várható kezdőcsapatok. Garami József nem nagyon szokott titkolózni, olyasmi jöhet közbe, mint például valamelyik szeleburdi legény nem az évszaknak megfelelően öltözve belázasodik, vagy valaki megsérül az utolsó pillanatban.

Pécsett természetesnek vehetőek a változások az kezdésig. A volt vébé-bronzérmes futballista Robert Jarni most ismerkedik játékosaival. Számára ez, mint ahogy ezt el is mondta, kiugrási lehetőség edzőként. A pécsiekre rajzolt összeállításunk félig-meddig tipp.

MTK Budapest: Hegedüs - Poór, Kálnoki-Kis, Vukmir, Hidvégi - Vass Á., Pölöskei, Kanta - Vass P., Torghelle, dr. Horváth.
Csere: Groppioni, Nagy T., Deutsch, Thiam, Hajdú, Csiki, Bese.
Sérült/beteg/felépülőben: Baki, Kelemen, Cseke, Hrepka.

Szakmai Igazgató: Garami József

 

Pécs: Gőcze – Nagy, Causics, Romics, Uzoma – Kővári, Márkvárt, Horváth, Szatmári – Frőlich, Pölöskey.Csere: Helesfay, Beke, Manjrekar, Wittrédi, Lantos, Rácz, Frank
Sérült: Balogh, Polekszics
Eltiltott: Mohl (öt sárga lap)

Vezetőedző: Robert Jarni

Ez csak statisztika:

Az MTK kilenc nyert hazai(?) mérkőzés után kétszer vesztett. Huszonhét forduló óta nem játszott döntetlent a gárda. A Pécs utóbbi hat meccsét elbukta, ezeken legalább két gólt kapott. A kilencedik forduló után még tíz ponttal a kilencedikek voltak. Utoljára akkor nyertek, éppen a Bozsik Stadionban, csak a Honvéd ellen. Utoljára 2005-ben sikerült hazai(?) pályán legyőzni a Pécset, akik azóta gólt sem kaptak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman