HÍREK

Ugye, mester fájt egy kicsit? 2. rész

2014-11-28

Ugye, mester fájt egy kicsit? 2. rész

Ki ne emlékezne? Nyáron PMFC MATIAS – MTK Budapest 0-4. Ennél pompásabb bajnoki nyitányt álmodni sem lehet (Tényleg, kérdezte már valaki Garami Józsefet: ilyenkor azért belesajdul a szíve?)

Pesten győzött az MTK ellen a PEAC-Pécs, igaz női kosárlabdában. Polekszics, a pécsi cerberus lett az őszi szezon legjobb kapusa a szaklap osztályzatai alapján. Új edzőt kaptak a pécsi labdarúgók.

A Robert Jarni futballistaként nem volt akárki. Oszlopos tagja volt az 1998-as nemzeti identitás teremtő világbajnoki bronzérmes horvát válogatottnak. Ma is úgy cseng vissza az esemény, mint a balkáni háborúból és a szerb nacionalizmus fogságából kiszabaduló újdondász önálló horvát állam legitimizációja.

[image]

Térjünk vissza a pályára! Jarni játékos-pályafutása a Hajduk Splitben indult, majd légióskodott a Juventusban és a Real Madridban is. 81-szer játszott a válogatottban- Edzőként eddig a Hajduk Splitet, az Istra 1961-et, legutóbb pedig a bosnyák FK Sarajevót irányította.

– A legfontosabb az, hogy játékos pályafutásom során szerzett tapasztalataimat átadjam a csapatnak. Mentálisan és szakmailag is fel kell készíteni az együttest. Nem olyan típus vagyok, aki egy irodában szeret ücsörögni, szeretek a pályán irányítani, dolgozni. Pécsen az első néhány napban meg kell ismernem a játékosokat, ezután kezdhetünk el azon gondolkozni, hogy kiből miként lehet kihozni a maximumot. – rögtönözte székfoglalóként a volt vébé-bronzérmes.

Ráér kihozni az emlegetett extrákat a pécsiekből a jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman