HÍREK

Ugye, mester fájt egy kicsit?

2014-11-27

Ugye, mester fájt egy kicsit?

Ki ne emlékezne? Nyáron PMFC MATIAS – MTK Budapest 0-4. Ennél pompásabb bajnoki nyitányt álmodni sem lehet (Tényleg, kérdezte már valaki Garami Józsefet: ilyenkor azért belesajdul a szíve?)

A Pécs egykori ifjúsági-válogatott, NB I-es játékosa (talán sokan nem is tudják, igazi gólszóró volt), majd vagy negyedszázadon át edzője agyán biztosan átfut valami kis inger.

A mérkőzés után azon lamentáltunk, hogy a Mecsekalján nem sok csapat fog így győzni, nem sok csapat fog egyáltalán győzni. Így nem nyert egy egyesület sem, majdnem így igen. A Győr hármat nyomott a Pamacsnak. E két gárdán kívül még négy curbolta el mindhárom pontot. Otthon csupán két döntetlenre volt képes a Pécs. Nem csoda, hogy kieső helyen felezték a bajnokságot. Kilenc forduló után még tíz ponttal még a kilencedik helyen álltak. Csak hát, azóta hatszor kikaptak.

Az MTK meg száguldott. Tizenkét forduló után már nyolc pont előnnyel vezetett a harmadik és negyedik előtt. Az utolsó három kanyar megmutatta nem minden víz kék. Szoros, de vereség az Újpesttől, a Diósgyőr pedig a meccs perdöntő szakaszában jobb volt, A Videoton előnye így öt pontra nőtt, a borsodiak meg föltolakodtak négy egységnyire. A többiek összevissza verik egymást, nem kerültek sokkal közelebb, tavasszal a DVSC-től várható nagyobb roham.

A Pécset kötelező verni, még ha meg is tanulnak Jarni. Az évzáró debreceni turné előtt kellenek a pontok, mert a Loki most nem lesz olyan előzékeny, mint augusztus elsején.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman