HÍREK

Üdv nálunk, Danijel!

2016-08-30

Üdv nálunk, Danijel!

23 éves kapust igazolt az MTK Budapest.

Danijel Petkovics három évre szerződött az MTK-ba az FK Lovcsen egyesületéből.

A fiatal kapus az FK Bokelj csapatában, Montenegróban kezdte meg profi pályafutását, ahonnan három év után az FK Zeta Golubovacs csapatába szerződött. Itt nem töltött el sok időt és egy év után már az FK Lovcsen együttesében találta magát, amellyel a tavalyi szezonban a montenegrói bajnokság 9. helyén végzett.

A hálóőr 2014-ben a válogatottban is bemutatkozott, csereként 0-0-ás döntetlenhez segítette nemzeti tizenegyet Irán ellen. Érdekesség, hogy a kék-fehérek másik egyszeres montenegrói válogatottja, Darko Nikacs is ezen a találkozón mutatkozhatott be a nemzeti tizenegyben.

A kapus két éve még a Chelsea-nél szerepelt próbajátékon.

– Nagyon örülök, hogy aláírhattam ezt a szerződést. Tudom, hogy mit várnak tőlem, és azt is, hogy az MTK Budapest nagy csapatnak számít Magyarországon. – mondta a cde.me. montenegrói portálnak Petkovics, aki köszönetet mondott a Lovcsen szurkolóinak, a montenegrói válogatottat irányító Ljubisa Tumbakovicsnak és Dejan Szavicsevicsnek, a Montenegrói Labdarúgó Szövetség elnökének is.

Az idei szezonban a 194 centiméter magas kapus az FK Lovcsen mindhárom mérkőzését végigvédte és csupán egyetlen gólt kapott. 

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman