HÍREK

U17: Balogh Botond értékelte a győzelmet (VIDEÓ)

2019-05-08

U17: Balogh Botond értékelte a győzelmet (VIDEÓ)

Az izlandiak elleni Eb-mérkőzést követően az MLSZ TV a védelem oszlopát, játékosunkat, Balogh Botondot is megkérdezte a találkozóról.

A portugálok után az izlandiakat is legyőzte a négy MTK-s fiatallal felálló magyar válogatott az írországi U17-es Európa-bajnokságon, így a csoportkör utolsó fordulója előtt eldőlt, hogy első helyen jut tovább a negyeddöntőbe. Az izlandiak elleni találkozó a várt nehéz összecsapást hozta, mert hiába tudott dominálni a mérkőzés nagy részében a csapat, csak a hajrában sikerült belőni a győztes találatot.

– A végéhez közeledve egyre jobban nyomtuk őket a kapujuk elé, egyértelműen az volt a célunk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Az oroszok ellen is a legjobb játékunkat kell nyújtani, abba a mérkőzésbe is úgy kell belemennünk, hogy megnyerjük a mérkőzést – mondta Balogh Botond, aki mindkét eddig mérkőzésünkön remek teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében.

A magyar válogatott pénteken, magyar idő szerint 18.00 órakor játssza utolsó csoportmérkőzését a már biztosan kieső Oroszország ellen, és már az is biztos, hogy május 13-án a spanyolok vagy az olaszok ellen lép pályára a negyeddöntőben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman