HÍREK

Túl nagy előnyt adtunk (GALÉRIA)

2019-03-09

Túl nagy előnyt adtunk (GALÉRIA)

Nem bírtunk a Fradival.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Ferencvárosi TC 1-3 (0-3)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 4587 néző

Vezette: Pintér Csaba (Király, Szert, Szalai, Berke, Kovács)

Gólszerző: Gera (77.), illetve Varga (5.), Lanzafame (29., 42.)

Sárga lap: Bidzilya (23.), illetve Petrjak (11.), Bőle (89.), Lovrencsics (90.)

MTK Budapest: Kicsak – Katona, Balogh, Gengeliczki, Szelin – Gera, Bognár (Diallo, 84.), Vass Ádám, Bidzilya (Mihajlovics, 59.), Vass Patrik – Torghelle (Lencse, 68.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Ferencvárosi TC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Sigér (Csonka, 45.), Haratin (Leandro, 79.) – Varga, Gorriarán, Petrjak (Bőle, 70.) – Lanzafame

Vezetőedző: Szerhij Rebrov

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának esti mérkőzésén a listavezető Ferencváros együttesét fogadtuk. Rémesen kezdődött a találkozó számunkra, hiszen már az 5. percben megszerezte a vezetést a Fradi: a jobb oldalról Petrjak emelt középre, Varga vette le a labdát, majd fordulásból, jobbal a rövid alsóba lőtt.

A bekapott gól némileg felébresztette a csapatunkat, többet voltunk a zöld-fehérek térfelén, azonban a játékrész első harmadában igazi lehetőségig nem jutottunk el. A 16. percben Lanzafame készített Petrjak elé látványos támadás végén, a szélső azonban a kapu mellé tüzelt.

A 22. percben ismét jobb oldali Fradi beadást láthattunk, melynek a végén Varga a kapu fölé fejelt Kicsak rossz kifutását követően. A 29. percben megszerezte második gólját Rebrov gárdája: Szelin fejjel tisztázta Heister emelését, a labda Lovrencsicsnél kötött ki, lapos, erős beadását Lanzafame az üres kapuba lőtte.

Az újabb gól után megint a mieink percei jöttek: előbb Gera lövésénél kellett a védelemnek blokkolnia, később Szelin veszélyeztetett fejjel, majd Bognár próbálkozásába léptek bele a hátvédek. 

A 42. percben tovább romlott a helyzet: ismét Petrjak adhatott be a jobb oldalról, Kicsak nem érte el a labdát, Lanzafame lövése pedig a kapufáról befelé pattant. Újabb gól a szünetig nem esett, így háromgólos hátrányból várhattuk a folytatást.

A második félidő első helyzetét mi jegyeztük: Vass Patrik adott be bal oldali szabadrúgásból, Torghelle fejesét Dibusz fogta. Az 55. percben Sanyi előtt ismét lehetőség adódott, miután Szelin adott neki jó labdát, ám közeli, ballábas lövését Dibusz ki tudta ütni.

A 60. percben megint szépíthettünk volna: Bognár kapott labdát a tizenhatoson belül, majd adott be jobbról Torghellének, akinek a lövését Dibusz mentette szögletre. A sarokrúgást Vass Patrik adta be, Balogh remekül emelkedett, fejese a felsőlécről kifele pattant.

Negyed órával később, a csereként beálló Bőle ment el a jobb oldalon, átadását azonban Csonka nem tudta kapura irányítani. Két perccel ezután Gera kapott labdát középen, szépen szólózott, betört a tizenhatoson belülre, majd ballal a kapuba lőtt. 

A hajrában becsülettel mentek előre a fiúk, azonban a Fradi jól zárta a területeket, így 3-1-es vereséggel zártuk az összecsapást. Hiába játszottunk jobban a második félidőben, az első 45 percben túl nagy előnyt adtunk a Fradinak. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman