HÍREK

Túl a bajnoki főpróbán NB III-as csapatunk

2023-07-23

Túl a bajnoki főpróbán NB III-as csapatunk

Együttesünk a Putnok FC ellen játszotta utolsó edzőmérkőzését.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest II–Putnok FC 0-4 (0-2)

Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Gólszerző: Galacs (26.), Bökönyi (29.), Boros (64., 90+1.)

MTK Budapest II: Balázs - Anokye, Farkas (Fischl 79.), Béres (Kákonyi 79.), Molnár K., Bene (Ebot 79.) - Hegedűs, Stumpf (Weisz 60.) - Herczeg (Pálvölgyi 46.), Antal - Kenesei (Vas 60.).

Vezetőedző: Kanta József

Putnok FC: Mészáros - Galacs (Komári 67.), Tordai (Vattay 46.), Arday (Szűcs 79.), Nemes - Bodnár (Juhos 46.), Lőrincz, Dobrovolsky (Mrva 67.), Bökönyi - Pócsik (Papp 46.), Boros.

Vezetőedző: Szala Ákos

Vasárnap délután az utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III Dél-Nyugati csoportjának küzdelmeire készülő második csapatunk. Ellenfelünk a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián az NB III Keleti csoportját legutóbb ezüstérmesként záró Putnok FC volt.

A találkozót jól kezdtük, a 3. percben Molnár indította remekül a bal oldalon Benét, aki egészen a tizenhatosig vezette, de a középről eleresztett lövése nem talált kaput.

A 14. percben nagyon közel jártunk a vezetés megszerzéséhez, Herczeg szerzett labdát a felezőnél, majd a jobbján zárkózó Anokye elé passzolt, aki második szándékból középre adott, ahol Kenesei néhány méterről fejelt, de Mészáros nagy bravúrral kitolta a középre tartó labdát.

Az ivószünet után, a 26. percben szinte a semmiből előnybe kerültek a vendégek, Galacs Erik kapott labdát a tizenhatoson belül, egy csellel tisztára játszotta magát és a bal sarokba bombázott, Balázsnak nem volt esélye a hárításra (0-1).

Három minutummal később Bökönyi Adrián is eredményes volt, a szélső balról, 10 méterről szép mozdulattal tekert a hosszú alsóba (0-2).

A félidő hajrájában egy Herczeg lövést és egy les miatt érvénytelenített Arday fejesgólt lehetett feljegyezni, így a vendégek vonulhattak előnnyel a szünetre.

A fordulhat követően szinte azonnal betaláltak a vendégek, de a szöglet után ide-oda pattogó labda végül egy putnoki játékosról ment fölé.

Egy óra játék után Hegedűs cselezett befelé balról, de lövése fölé szállt. A 64. percben tovább nőtt a putnoki előny, a balról betekert szögletet Boros Gábor néhány méterről a bal sarokba bólintotta (0-3).

Az utolsó bő 20 percre a mezőnyjáték volt jellemző, komoly lehetőség egyik oldalon sem akadt. A 84. percben úgy tűnt, büntetőhöz jutunk, miután Mészáros kapus találkozott az ötösnél Pálvölgyivel, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

A lefújás előtti másodpercekben még egyszer betalált a Putnok, akik így 4-0-ra megnyerték a mérkőzést. 

Vasárnap (július 30.) 17:30-kor már bajnokit játszik csapatunk, az akadémián az FC Nagykanizsa gárdáját fogadjuk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman