HÍREK

További információk a 2022-23-as szezonbérletekkel kapcsolatban

2022-07-12

További információk a 2022-23-as szezonbérletekkel kapcsolatban

Szurkolóink akár már 18 ezer forintért is megvásárolhatják egész idényre szóló bérleteiket, melyekkel számos kedvezményben részesülhetnek.

Az MTK Budapest a bajnoki címért száll versenybe a 2022-23-as idényben, a sikerekhez azonban rád is szükség van! Vásárolj szezonbérletet és biztasd a csapatot az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, szurkoljuk ki együtt a győzelmeket!

2022-23-as jegy- és bérletáraink ide kattintva érhetők el.

Ha van bérleted, az alábbi előnyöket élvezheted:

  • mérkőzések előtt nincs sorban állás a pénztáraknál, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár a bajnokikon és a MOL Magyar Kupa-meccseken egyaránt
  • a jegyvásárláshoz képest az éves bérlet ára 30%-kal alacsonyabb
  • a bérlet mellé minden szurkolónk gazdagodik apró MTK-s ajándékokkal
  • az MTK shopban mérkőzésnapokon az egész idény során 20% kedvezmény jár a megjelölt termékekre
  • bérleteseink mérkőzésnapokon kívül is állandó, 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az MTK Shopban

Van egy megszokott helyed az Új Hidegkuti Nándor Stadionban? Őrizd meg!

Azon drukkereink, akik a 2021-22-es idényben is bérlettel rendelkeztek, a Merkantil Bank Liga 5. fordulójáig elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek előző évadbeli ülőhelyeikre. Ezt követően minden széket felszabadítunk.

Milyen mérkőzésekre érvényesek a bérletek?

A bérlet a hazai rendezésű Merkantil Bank Liga és MOL Magyar Kupa-találkozókra, valamint NB III-as csapatunk hazai bajnokijaira vonatkozik - ráadásul női együttesünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett bajnoki és kupaösszecsapásaira is beléphetsz vele!

Hogyan vásárolhatom meg szezonbérletemet?

A bérletek megvásárlására az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztárainál, valamint online lesz lehetőség. A tranzakcióhoz név, születési hely és idő, valamint e-mail cím megadása lesz majd szükséges.

A bérletárusítás kezdetének pontos időpontjáról hamarosan tájékoztatást adunk. Fontos információ, hogy klubunk jegyértékesítési szolgáltatót váltott az új szezonra, amihez szükség van némi átállási időre. Amint partnerünk minden ilyenkor szükséges technikai beállítást véglegesít, azonnal elkezdődik a bérletek értékesítése.

Az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások és vis maior helyzetek esetén fenntartjuk a jogot, hogy a belépést nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman