HÍREK

Tovább tart a győzelmi sorozat

2023-03-05

Tovább tart a győzelmi sorozat

A Kozármisleny otthonában is kapott gól nélkül arattunk győzelmet.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

HR-RENT Kozármisleny–MTK Budapest 0-3 (0-2)

Kozármislenyi Stadion

Vezette: Molnár Attila (Gaál, Király, Ring)

Gólszerző: Németh (20.), Zuigeber (43.), Zsóri (90+2)

Sárga lap: Kun (80.), illetve Zsóri (90.)

HR-RENT Kozármisleny: Lékai – Beke, Sági, Füredi, Turi – Vajda, Kosznovszky, Tölgyesi (Gránicz, 75.), Bartha (Vogyicska, 46.), Károly (Nagy, 46.) – Kotroczó (Kun, 46.)

Vezetőedző: Márton Gábor

MTK Budapest: Rácz – Varju (Poór, 84.), Szépe, Bobál, Vadnai – Kata – Molnár (Horváth Artúr, 46.), Palincsár (Stieber, 62.), Bognár, Zuigeber (Kocsis, 84.) – Németh (Zsóri, 75.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a sereghajtó Kozármisleny otthonába látogattunk. A Baranya megyei alakulatnál hétközben edzőváltás történt: Márton Gábor vette át a csapat irányítását.

Az ötödik percben láthattuk az első helyzetet, ekkor Németh lépett ki a leshatáron, majd próbálta átemelni a hazai kapust, ám mellé ment a labda. Ezt követően a hazaiak támadtak, de többször is sikerült tisztáznunk a tizenhatoson belül.

A 15. percben nagyszerű összjáték után Zuigeber léphetett volna ki ziccerben, de picit hosszú labdát kapott. Két perccel később Beke szerzett labdát, távoli lövésébe picit rosszul nyúlt bele Rácz, de a játékszer a kapufáról kifelé pattant.

A 20. percben megszereztük a vezetést: Bognár nagyszerű ütemben ugratta ki Zuigebert, aki Némethhez centerezett, csatárunk pedig könyörtelenül, kapufáról talált a hálóba (0-1).

Négy perccel a gól után újra Németh kapta meg a labdát a tizenhatoson, ismét emelni próbált, de a labda kicsivel elkerülte a kaput. A 40. percben Zuigeber ment el a szélen, beadását Bognár kapásból, jobb lábbal lőtte el, Lékai szépen ért le a labdára.

A 43. percben Németh ugratta ki Zuigebert, aki kicsit kisodródott, így nem tudta eltalálni a kaput. Fél perccel később ezúttal Bognár indította kitűnően Zuigebert, aki gyönyörűen lőtte ki ballal a bal alsót, így megnyugtató előnnyel mehettünk a szünetre (0-2).

A második játékrészben 15 percet kellett várni az első helyzetig: ekkor Vajda cselezett a jobb oldalon a bal lábára, lövését Rácz csak ütni tudta, az ismétlésnél pedig Vogyicska szabálytalankodott kapusunkkal szemben.

A 64. percben Bognár távoli szabadrúgása ígéretesen tekeredett, de csak az oldalhálót zörgette meg. A 65. percben Rácz bravúrral védte Kun közeli fejesét, majd Vajda szabadrúgásánál is résen volt.

A 74. percben Bognár szépen emelt Stieber elé, akinek bal lábas kapáslövése elsuhant a kapu mellett. A 81. percben Bognár ezúttal Zuigebert hozta helyzetbe, aki éles szögből mellé lőtt.

A hosszabbításban szép kontrát vezettünk: Stieber szöktette Zsórit, aki ziccerben higgadtan lőtt laposan a kapuba, így magabiztos, 3-0-s győzelmet arattunk a Kozármisleny otthonában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman