HÍREK

Többen is visszatérés előtt - helyzetjelentés a hiányzókról

2020-01-15

Többen is visszatérés előtt - helyzetjelentés a hiányzókról

A napokban a hiányzók jelentős része visszatérhet, és teljes értékű munkát végezhet.

A keddi, FK Gabala elleni találkozón néhány játékosunk még nem léphetett pályára, de jó hír, hogy közülük többen a következő mérkőzésre már visszatérhetnek. A hiányzók állapotáról a törökországi edzőtáborból Dr. Kincses Dániel csapatorvos adott részletes tájékoztatást.

Somodi Bence vírusfertőzése miatt hiányzott - ahogy a korábbi találkozókon is -, de ez már a múlté, szerdától ismét a csapattal együtt készülhet. Ugyanez a helyzet Deutsch Bencével, neki is lázas vírusinfekciója volt, de már rendben van. Fülöp Noel kisebb sérülése miatt kapott pihenőt. 

Kata Mihály kisebb izomfáradtság miatt hagyta ki a mérkőzéseket, de ő sem tétlenkedik, Törökországban végzi a rehabilitációs edzéseket. 

Jó hír, hogy Bognár István egyre jobb állapotba kerül őszi sérülése után,  György Rolland erőnléti edzővel közösen dolgoznak azon, hogy mielőbb megfelelő erőállapotba kerüljön, így jó az esély, hogy rá hamarosan újra teljes mértékben építhet a szakmai stáb. 

A műtétje után lábadozó Gera Dániel Németországban - speciális gyógytorna segítségével - dolgozik a visszatérésért. Mint ismert, Zuigeber Ákos lábtörése miatt a következő időszakban még nem lesz bevethető.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman