HÍREK

Több nézőt a lelátóra!

2015-03-14

Több nézőt a lelátóra!

A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének elnöksége és az élvonalbeli klubok csapatkapitányai közösen úgy döntöttek, hogy a magyar stadionok elnéptelenedésének megállítása érdekében nyílt levélben fordulnak a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.

Az MLSZ részére elküldött levelet, változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség!

Előrebocsátjuk, hogy üdvözöljük és tiszteletben tartjuk a Szövetség és a Klubok mindazon törekvését, amely a labdarúgó mérkőzések kulturált és biztonságos lebonyolítását szolgálja. Ugyanakkor sajnálattal tapasztaljuk, hogy a mérkőzéseken egyre kevesebb néző teszi tiszteletét.

Ennek oka – többek között – az is lehet, hogy talán túl szigorúak a követelmények, amelyeknek a szurkolói biztonsági ellenőrzések során meg kell felelni. Mindannyiunkat örömmel töltene el, ha teltházas mérkőzéseket játszhatnánk, mi ennek érdekében igyekszünk mindent megtenni.

Kérjük azonban az illetékeseket, hogy vizsgálják felül azokat az intézkedéseket, amelyek a törvény szigoránál is szigorúbb szabályokat szabnak, távol tartva ezáltal a szurkolók egy részét.

Természetesen mindannyiunk érdeke, hogy az oda nem való személyek továbbra se látogathassák a meccseket, de bízunk benne, hogy közösen találhatunk olyan megoldást, amely növeli a jelenlegi nézőszámot.

Budapest, 2015. március 9.

                           
Tisztelettel:

A HLSZ Elnöksége és az NB I-es csapatkapitányok nevében

dr. Horváth Gábor 
         főtitkár

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-17 09:30 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman