HÍREK

Több játékosunk is meghívást kapott a válogatottba

2021-11-08

Több játékosunk is meghívást kapott a válogatottba

Ezúttal három légiósunkra számítanak hazájuk válogatottjánál, komoly ellenfelek ellen bizonyíthatnak labdarúgóink a nemzetközi színtéren.

A szokásoknak megfelelően ismét tagja a montenegrói válogatott keretének Milan Mijatovic. Rutinos kapusunk stabil pontja hazája nemzeti együttesének, Mijatovic ráadásul két komoly ellenfél, Hollandia és Törökország legjobbjai ellen bizonyíthat. 

Ylber Ramadanit ezúttal is meghívták az albán válogatott keretébe. Középpályásunk Anglia és Andorra ellen is pályára léphet, az albánoknak még van esélyük a csoportban a második helyre.

Immár folyamatosan hívják meg a felnőtt nemzeti együttes keretébe Bojan Miovskit. A 22 észak-macedón támadó Örményország és Izland ellen szerepelhet ismét a válogatottban.

Nikolai Alhóra ezúttal sérülés miatt nem számíthatnak a finnek.

Mint arról beszámoltunk, Mezei Szabolcsra és Varju Benedekre az U21-es válogatottnál számolnak, ahogy Andrija Drljót is meghívták a bosnyákok a korosztályos együttesbe.

Mindez azt is jelenti, hogy az érintett labdarúgók a következő napokban a válogatottaknál készülnek majd. Természetesen honlapunkon kiemelten követjük majd a velük kapcsolatos történéseket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman