HÍREK

Több játékosunk is győzelemnek örülhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-03-07

Több játékosunk is győzelemnek örülhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nem állt a szakmai stáb rendelkezésére, míg Zuigéber Ákos a 63. percben lépett pályára a Tiszakécske otthonában. Játékosunknak a 68. percben eleresztett lövését bravúrral tolta szögletre a kapus, majd kilenc perccel később szép egyéni akció után lőtt fölé. A találkozót csapata 2-0-ra elveszítette.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta a Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli győztes bajnokit (1-0). Nagy mezőnymunkával járult hozzá csapata első tavaszi sikeréhez.

A mérkőzés összefoglalója:

Kecskeméti TE:
Varga Bence védte ezúttal is a kecskemétiek kapuját, akik a hajrában, hátrányból fordítva nyertek Siófokon (2-1). A hálóőr az első félidőben több védést is bemutatott, a kapuját egy szerencsésnek mondható góllal tudták bevenni.

A mérkőzés összefoglalója:

FC Ajka:
Lehoczky Roland a 64. percben lépett lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus FC ellen, de ő sem tudta győzelemhez segíteni a 44. perctől emberelőnyben játszó csapatát (1-1).

PMFC:
Az előző fordulóban duplázó Bíró Bence végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár elleni idegenbeli bajnokit (1-0). A hajrában volt egy lövése, melyet hárított a kapus.

A mérkőzés összefoglalója:

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás és Biben Barnabás is végig a pályán volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (1-0). Andrija Drljo nem állt a szakmai stáb rendelkezésére, míg Törőcsik Péter a klub második csapatának VSK Sellye elleni bajnokiját játszotta végig.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel több védést is bemutatott a Soroksár ellen, de a fővárosiak a második félidőben kétszer is bevették a kapuját (0-2). Kapusunk hétközben, a MOL Magyar Kupában is lehetőséget kapott, ő védte a csabaiak kapuját az Újpest FC elleni negyeddöntőben (2-3).

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords a hajrában, a 86. percben állt be az FC Ajka ellen. Már pályán volt, amikor csapata tíz emberrel a ráadásban kiegyenlített.

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk végigjátszotta a Budafoki MTE elleni bajnokit. Csapata hazai pályán nyert 2-0-ra közvetlen riválisa ellen, így hosszú idő után elmozdult a kieső helyekről.

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem állt a szakmai stáb rendelkezésére az Odense elleni összecsapáson (2-2).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman