HÍREK

Több fronton harcolunk

2017-11-29

Több fronton harcolunk

Nincs megállás, hétközi rangadó jön.

Nem sokat pihenhetett labdarúgócsapatunk a Siófok elleni mérkőzés után, hiszen szerdán 20:00 órától a Gyirmót FC Győrt fogadjuk a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában. A mieink a Balaton-partiak elleni győzelemnek köszönhetően félúton vezetik a bajnokságot, ráadásul hazai pályán százszázalékos a mérlegünk. A kupa 6. fordulójában a Tállya KSÉ-t ütöttük ki, majd az Iváncsa ellen nyertünk magabiztosan.

Ellenfelünk a hetedik helyen áll az NB II-ben, amivel aligha lehetnek elégedettek, hiszen a feljutás volt az egyértelmű céljuk a bajnokság kezdete előtt. 19 mérkőzésen nyolc győzelmet jegyeztek, négy döntetlen és hét vereség mellett, így 18 pont a hátrányuk velünk szemben.  A kupába a 6. fordulóban kapcsolódtak be ők is, ahol 1-0-ra legyőzték idegenben a Kozármislenyt, majd a következő fordulóban az élvonalban játszó Mezőkövesdet verték 2-1-re.

Az OTP Bank Ligában eddig három alkalommal találkozott a két együttes, ám ezek a meccsek nem voltak túlzottan gólgazdagok, hiszen 270 perc alatt mindössze kétszer találtak be a játékosok úgy, hogy egy döntetlen mellett mindkét gárda egyszer nyert.

A meccstörténelem három másodosztályú találkozót számol. Ezeken két MTK Budapest győzelem mellett egy döntetlen született.

2011-ben a Liga-kupában játszottunk a gyirmótiakkal, akkor (2-1, 1-1) kis különbséggel, de jobbnak bizonyoultunk.

Legutóbb a Merkantil Bank Ligában október 15-én mérkőzött meg a két gárda, akkor Lencse korai találatának és Torghelle duplájának köszönhetően sikerült győznünk.

Feczkó Tamás nem számíthat Kanta Józsefre (combhajlító izomszakadás), Balogh Bélára (Achilles-ín sérülés) és Farkas Balázsra (sérvműtét) sérülés miatt.

A mérkőzést Erdős József vezeti, a munkáját Király Krisztián és Szécsényi István segíti. 

A meccs élőben követhető az M4 Sporton, a találkozó után pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadionban sorsolják a Magyar Kupa 9. fordulójának párosítását.

A beléptetéssel és a jegyekkel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Magyar Kupa, 8. forduló
MTK Budapest – Gyirmót FC Győr
2017. november 29. 20:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman