HÍREK

Tiszabura nyerte az Aranykupa ügyességi versenyét!

2022-02-02

Tiszabura nyerte az Aranykupa ügyességi versenyét!

Klubunk a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal közösen rendezett vetélkedést, melyre 2022-ben is sor kerül.

Klubunk a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal közösen rendezett ismét vetélkedést, mely programsorozatot 2022-ben is folytatjuk.

Az MTK Budapest 2021 tavaszán, a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett programsorozatot, melynek keretén belül a csapatok ügyességi versenyen és focitornán vehettek részt. Az ország összes térségét lefedő labdarúgó Aranykupa focitornát, 16 résztvevő csapattal az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezték, ezt megelőzően pedig online cselező és dekázó versenyt is tartottak. 

Az ügyességi versenyt a nagy sikerre való tekintettel, 2021 decemberében is meghirdettük, a csapatok felvételeire a közösségi médiában lehetett szavazni 2022. január 31-ig.  Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, február 2-án sajtótájékoztató keretein belül az illetékesek kihirdették a nyerteseket.

A 2021-es Arany Kupa második ügyességi verseny győztese 130 szavazattal Tiszabura lett, a második helyen pedig Tiszabő végzett 117-tel. Lakócsa 57, míg Tarnabod 51 voksot kapott. Klubunk szakmai különdíját Lakócsa nyerte, a támogatók által pedig több különdíj is kiosztásra került.

A sajtótájékoztatón a focitorna 2022-es kiírásról is szó esett. A labdarúgó torna elődöntőit nyáron, több helyszínen rendezik, a döntő pedig augusztusban, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz.

Az esemény partnerei:

Magyar Államkincstár, Magyar Nemzeti Bank – Pénziránytű Alapítvány, PRAKTIKER, ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság, Oroszlános Borhotel – Márton Pincészet, Belügyminisztérium – Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – Országos Tűzmegelőzési Bizottság, CEDEK izraelita Szeretetszolgálat, Magyar Honvédség - Hadkiegészítő Parancsnokság, AON, Thermo ÉpGép, YBL Tervezőiroda Kft. bobik.hu.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman