HÍREK

Tiszabő csapata nyerte az Arany Kupa közép-magyarországi selejtezőjét a Salgótarjáni úton

2022-08-31

Tiszabő csapata nyerte az Arany Kupa közép-magyarországi selejtezőjét a Salgótarjáni úton

A legjobb négy gárda az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett döntőn méretheti meg magát.

A debreceni és kozármislenyi selejtezők után a közép-magyarországi kvalifikációs tornát is lebonyolították az Arany Kupa 2022-es kiírásában, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és az MTK Budapesttel közösen szervez.

Összesen tizenkét település (Litke, Rimóc, Nagybárkány, Mátraverebély, Lucfalva, Karancsság, Ipolytarnóc, Monor, Tiszabő, Tarnabod, Sárkeresztúr, Tiszabura) fiataljai vettek részt a tornán, az első négy helyezett csapat pedig jogot szerzett arra, hogy az októberi, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezendő fináléban is harcba szállhasson.

A selejtezőt végül Tiszabő csapata nyerte Tarnabod előtt, míg a megosztott harmadik helyen Sárkeresztúr és Tiszabura csapatai végeztek. A torna legjobb játékosa Palcsi György (Tiszabő), míg a legjobb női játékosa Kis Leila (Rimóc) lettek.

A fordulatos és izgalmas torna zárásaként a dobogósok és az egyéni díjazottak Pintér Ádámtól, klubunk utazó nagykövetétől vették át érmeiket és a kupákat.

Az eseményen az MTK TV is ott volt, a beszámolót alább megtekinthetik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman