HÍREK

Tévés mérkőzéssel indul az MTK Budapest szezonja augusztus elsején

2022-07-20

Tévés mérkőzéssel indul az MTK Budapest szezonja augusztus elsején

Az M4 Sport élőben közvetíti majd a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni, idénynyitó bajnokinkat.

Az már korábban eldőlt, hogy a Merkantil Bank Liga 2022-23-as idényének küzdelmei a július 30-31-i hétvégén kezdődnek. Az MLSZ Versenybizottsága pedig most pontosan meghatározta és kihirdette az NB II-es bajnokság mérkőzéseinek időpontját.

Ennek értelmében az MTK Budapest azonnal egy, a televízió által élőben közvetített mérkőzéssel kezdi az új idényt: augusztus elsején - hétfőn - 20 órai kezdettel a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadjuk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az M4 Sport kamerái előtt.

A 2. fordulóban, augusztus 7-én 17:30-tól a Szentlőrinc vendégei leszünk, ezt a mérkőzést nem adja az M4 Sport - az ezt követő fordulókra pedig egyelőre nem választott közvetített találkozót a közmédia.

Az MTK Budapest összesen 20 fordulót játszik 2022 őszén, melyeknek időpontjait előzetesen már meghatározta az MLSZ, de (elsősorban) a televíziós közvetítések még változtathatnak rajta. Az összes találkozó közül mindössze kettő, a Nyíregyháza és a Soroksár elleni meccs van az adott játéknap korábbi idősávjában, előbbi pedig az egyetlen, amelyet nem a magától értetődő helyszínen, hanem (a nyíregyházi stadion építése miatt) Sényőn rendeznek.

A teljes menetrend ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman