HÍREK

Tavaszi hangulat Belekben

2016-01-28

Tavaszi hangulat Belekben

Egyre jobb időben készülünk a Craiova elleni meccsre

– Minden extra! – kezdte reggeli beszámolóját Domonyai László, akitől megtudtuk, hogy a javuló időben, a szélcsendes helyeken már akár rövid nadrágban, 
pólóban is lehet sétálni, a törökországi Belekben, ahol labdarúgóink ezdőtáboroznak.

–- Ennek azért is van jelentősége, mert így a lemerülő D-vitamin készleteket is fel tudják tölteni játékosaink – folytatta a klubigazgató.

– Hogy vannak a betegek?

– Vass Ádám, Dragan Vukmir, Baki Ákos, Deutsch Bence és Kiss János felépült, viszont most Thiam esett ágynak. Csapatorvosunk, Dreissiger doktor megvizsgált, és elkülönített minden gyengélkedőt. A folyamatos kezelések hatottak. Diagnózisa szerint, Magyarországról hozott influenzavírus támadta meg a sportolókat és egyik masszőrünket, de már mindannyian jól vannak. Baki Ákos azonban egy szobában volt Thiammal, így szenegáli játékosunk tőle kapta el a betegséget.

– Akkor ő ma nem is lép pályára?

– Így van, nem számíthat rá László Csaba.

– Milyen várakozással tekintünk a Craiova elleni mérkőzés elé?

– Rendkívül kíváncsi vagyok a találkozóra, ugyanis az elmúlt években – a szintén román – Botosani ellen játszottunk kemény, harcos meccseket, hiszen meglehetősen agresszív a stílusuk. Ezzel szemben, megnéztük itt a Steaua Bukarest – Újpest FC mérkőzést, és kifejezetten kultúrált, szinte szabálytalanságok nélküli találkozót láttunk. A csapatok csak a játékra koncentráltak. Szeretném tudni, hogy mai ellenfelünk melyik vonalat képviseli!

A mérkőzést élőben közvetítjük YouTube csarnonánkon, magyar idő szerint 17:00 órától. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman