HÍREK

Tájékoztatás a jegyek és a bérletek árának visszatérítésének lehetőségéről

2020-04-07

Tájékoztatás a jegyek és a bérletek árának visszatérítésének lehetőségéről

Amit az elővételben megváltott belépőkről és a szezonbérletekről tudni érdemes ebben a helyzetben.

Mint ismert, jelenleg visszavonásig szünetel a bajnoki idény, amelynek számunkra eddigi utolsó találkozójára már zárt kapuk mögött került sor (a Vasas FC ellen), míg a döntés miatt eddig két hazai bajnoki találkozónk maradt el (a Győri ETO és a Vác FC ellen). 

Emlékezetes, hogy első körben a jegyértékesítést a márciusi döntés után azonnali hatállyal leállítottuk. 

Ahogy korábban jeleztük, klubunk szándéka, hogy igény esetén a mérkőzésekre elővételben megvásárolt belépők ára visszatérítse kerüljön, így természetesen a fent említett találkozók kapcsán ezen igényünket már jeleztük azon partnereknek, akiknél a jegyvásárlás online megtörtént.

A tőlük kapott tájékoztatás alapján folyamatban van a jegyek árának visszatérítése, a folyamat viszont a szokásosnál több időt vesz igénybe a fennálló helyzet miatt, így az érintett partnerek nevében is kérjük a szurkolók türelmét.

Azoknak, akik személyesen a stadion jegypénztárában vásárolták meg elővételben a belépőket, természetesen ugyanúgy jár a visszatérítés, esetükben erre a jegypénztárakban lesz lehetőség, amint azt az egészségügyi helyzet megengedi (ennek időpontjairól tájékoztatást adunk honlapunkon).

A korábbi tájékoztatásnak megfelelően a bérleteseket is kártalanítjuk. Esetükben a kártalanítás értelemszerűen a szezon hivatalos lezárását követően történhet meg, hiszen a kompenzáció mértéke attól függ majd, végül hány hazai találkozónk lesz zárt kapus vagy marad el az idény hátralévő részében.

Köszönjük szurkolóink türelmét!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-17 20:30 Mezőkövesd Városi Stadion

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman