HÍREK

Szurkolói szemmel

2016-02-28

Szurkolói szemmel

Megkértük egyik szurkolónkat, hogy írja le gondolatait a békéscsabaiak elleni mérkőzésről. Lássuk írását!

Hálás feladatnak tartottam, hogy a Békéscsaba elleni mérkőzésről írjak szurkolói véleményt, a mérkőzés után azonban nehéz helyzetben vagyok.

Az első félidő közepes iramú játéka után bizakodtam, hogy a másodikban bedaráljuk a csabaiakat. Az akarat megvolt a fiúkban, de többnyire csak küszködtek a pályán, mely a játékra nem volt tipikusan alkalmas, pláne nem a mi játékunkra. Gólhelyzetet alig tudtunk kialakítani, bár az kétségtelen, hogy a mérkőzés jelentős részében mi uraltuk a középpályát, az történt, amit terveztünk, kivéve a befejezéseket. Igazi, nagy helyzet csak Hrepka előtt adódott, ő azonban elvétette a lehetőséget. A végén – Grgics kiállítása után – még a döntetlenért is izgulnunk kellett.

Ismét bebizonyosodott, hogy Kanta nélkül nincs játék, pedig Józsika a pályán volt, és bár megpróbált mindent, de ma nem jöttek be a megoldásai, így nehéz dolga volt Torghelle Sanyinak. A szélsők közül Gera küzd, harcol, de még nem volt eredményes, míg a másik oldalon Poór zárkózott többször, de neki inkább a védelemben van dolga.

Remélem, a következő mérkőzéseken sokkal jobban játszunk, és a csabaiak ellen csak azért ment így a foci, mert az ő stílusuk nem fekszik nekünk, és a pálya is alkalmatlan volt a játékra.

Hajrá MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman