HÍREK

Szurkolói ankétot tartott a szakvezetés

2014-07-23

Szurkolói ankétot tartott a szakvezetés

A Best Western Hotel Hungaria - köszönet érte Krausz Györgynek - egyik termében rendezték az MTK Budapest és a Baráti kör által szervezett szurkolói ankétot, melyen Domonyai László klubigazgató, Garami József szakmai igazgató és Kanta József csapatkapitányunk válaszolt a szurkolók kérdéseire.

Stern Péter, a Baráti kör nevében köszöntötte a mintegy nyolcvan főből álló szurkolói "aranycsapatot", akik miután meghallgatták az elmúlt szezon értékelését, nem kímélték kérdéseikkel a szakmai stábot.

Szóba kerültek az új igazolások, de természetesen az érdeklődök leginkább azokra voltak kíváncsiak, akik még nem kötöttek szerződést a klubbal, de velünk készülnek, vagy szabadon igazolhatóak. Röpködtek a nevek, a javaslatok, a posztok. Volt, aki nem értette, hogy aki előkészületi mérkőzésen gólt lőtt, azt miért nem igazoljuk le azonnal...?

Természetesen a csapat tavasszal nyújtott teljesítménye is többször terítékre került. Volt, aki sérelmezte, hogy a Magyar Kupában nem jutott döntőbe az együttes, és ennek tudta is az okát.
Valaki más szerette volna tudni, hogy a most kezdődő bajnokságra, tervezett 6-8. helynél, tud-e feljebb, mondjuk a dobogón végezni az együttes.

A drukkerek tájékoztatást kaptak a sérültek állapotáról, megtudhatták, hogy Torghelle Sándor esetében a szakmai stáb fokozatosan növeli a terhelést, és a többi "beteg" játékosunk állapota is javul.

Kiemelt szerepet kapott az ankéton a Bozsik Stadion, hiszen itt rendezzük  "hazai" mérkőzéseinket.

Klubigazgatónk elmondta, hogy a kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, és nem kizárólag a Ferencváros és az UTE elleni mérkőzések esetében, hanem a többi találkozón is.
Szóba került az "iránybuszok" indítása, illetve kiderült, hogy a Hidegkuti Nándor Stadionban megszokott biztonsági kollégák segítik a szurkolókat Kispesten. Tény az is, hogy Domonyai a jövő héten egyeztet a kispesti ultrákkal, és hasonlót tervez a Blue Brothers esetében is.

Tájékoztatást kaptak az érdeklődök arról is, hogy a Budapest Honvéd elleni mérkőzésünknek - miután mi vagyunk a pályaválasztók - más helyszínt kell keresni. Klubigazgatónk megígérte, hogy ebben a tekintetben a vezetés körültekintően jár el, és időben tájékoztatja a szurkolókat.

Többen felvetették a bérletek kérdését, és megtudhatták, hogy az árusítás jövő hét elején kezdődik. A szurkolók néhány apróbb/nagyobb módosítást kértek, és ígéretet kaptak, hogy megfontolják a javaslatokat.

Az ankét végén Kanta József és Domonyai László arra kérték a szurkolókat, hogy már az első fordulótól kezdve bíztassák a csapatot, és ha tehetik, akkor látogassanak el Pécsre, mert nagy szükség van a buzdításra, hiszen a mecsekaljaiak az utóbbi időben többször borsot törtek az orrunk alá.

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman