HÍREK

Szombaton lesz a stadion bejáratainak névadóünnepsége

2018-11-08

Szombaton lesz a stadion bejáratainak névadóünnepsége

Az MTK Budapest az Új Hidegkuti Nándor Stadion bejáratait az MTK Baráti Körrel és a szurkolói csoportokkal egyeztetve, internetes szavazás után, egykori kiváló sportolóiról, Weisz Richárdról, Barna Viktorról, Tordasi Ildikóról, Török Gyuláról és Wichmann Tamásról nevezi el.

Az volt a cél, hogy a kapuk ne – korábbi – labdarúgóink nevét viseljék, hiszen a drukkerek kérése az volt, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadion szektorai kapják a focisták nevét. (Ez a szavazás is lezajlott a szurkolói csoportok bevonásával.)

A kapuk fölé világítótáblák kerültek az új megnevezésekkel, melyek kivitelezéséhez több szurkolónk is hozzájárult anyagilag, nevüket névtábla őrzi mind az öt bejáratnál.

A névadóünnepség november 10-én, szombaton, 16:00 órakor, az MTK Budapest-Puskás Akadémia FC labdarúgó-mérkőzés előtt lesz, melyre szeretettel várunk mindenkit a Salgótarjáni út-Brüll Alfréd utca sarkán elhelyezkedő 5-ös kapunál.

Az eseményen részt vesz dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest sportegyesület elnöke és Wichmann Tamás, a klub kilencszeres világbajnok kenusa.

Kérjük azokat, akik részt kívánnak venni az ünnepségen, és napijeggyel rendelkeznek, hogy csak azután lépjenek be a stadionba, miután a névadó lezajlott, mert a jegy csak egyszeri belépésre jogosít!
Jegyinformációk a szombati meccsre itt!

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-12-09 13:15 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

DVSC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman