HÍREK

Szombat, 16:00: MTK Budapest - Szombathelyi Haladás

2015-05-22

Szombat, 16:00: MTK Budapest - Szombathelyi Haladás

Lassacskán gondolhatunk a nyári szünetre. Nem csupán az iskolások, mi futballszurkolóként is törhetjük fejünket: mivel töltsük felszabadult időnket. Két meccs a szezon, mégis a nagy kérdések most dőlnek el.

Itt van rögtön az MTK Budapest! Még mindig nem tudni, mi lesz a vége? Második, harmadik, vagy negyedik hely. Most már igazságtalan lenne a futballsors – szinte végig dobogós volt a csapat –, ha érem nélkül hagyná a gárdát. De a futball nem mindig az igazságról szól...

14 forduló után 33 ponttal rendelkezett az egyesület, 28 után 54-gyel. Szembetűnő a visszaesés. Valamivel több, mint harmadával szerzett kevesebb pontot kifelé, mint a bajnokság befelé vezető ösvényén. A Videoton 68 egységgel vezeti a tabellát…

Itt van rögtön a Haladás. Még mindig nem tudni, mi lesz a vége. Kiesik a csapat? Bent marad? Náluk komoly javulás mutatkozott a bajnokság második felében. 14 forduló után mindössze 8 pontocskát gyűjtögettek össze. Most 22-nél tartanak, azaz a második etap 14-et hozott. A fejlődés 75%-os, igaz, volt honnan. Pillanatnyilag tizennegyedikként nem is állnak kieső helyen.

Idegenben kétszer tudtak nyerni: Pakson és Kecskeméten. Kétszer szereztek egy pontot: az Üllői úton és Pápán. Az MTK Budapest hazai-idegenbeli mérlege 10 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség. A Videoton, a Diósgyőr és az Újpest tudott nyerni a Bozsik Stadionban.

November kilencedikén 3-0-ra nyert az MTK Budapest Szombathelyen...

A mérkőzés élő közvetítése.

Foto: mtkbudapest.hu, haladasfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman