HÍREK

Szívmelengető győzelem (GALÉRIA)

2017-10-29

Szívmelengető győzelem (GALÉRIA)

Nem okozott gondot a Credobus Mosonmagyaróvár.

             A tudósítás támogatója:         

                                                       

                                                                
A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest – CREDOBUS Mosonmagyaróvár 6-1 (3-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1016 néző
Vezette: Veizer (Kovács J., Szécsényi, Király Zs.)

MTK Budapest: Demjén – Katona, Talabér, Gengeliczki, Deutsch – Vass P. (Lencse, 64.), Vass Á. (Bayer, 57.), Kanta (Korozmán, 68.), Gera – Torghelle, Hrepka
Vezetőedző: Feczkó Tamás

CREDOBUS Mosonmagyaróvár: Tarczy – Vágó, Szépe, Szpirulisz – Bohner (Kószás, 74.), Kovács B., Zsirai, Zsigmond, Huszárik – Lőrinczy (Laki, 57.), Tóth M. (Bartos, 57.)
Vezetőedző: Várhidi Péter

Gólszerzők: Vass Patrik (29., 56.), Hrepka Ádám (37.), Talabér Attila (42.), Katona Máté (49.), Lencse László (87.), ill. Bartos Julián (86.)

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a CREDOBUS Mosonmagyaróvár látogatott az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Csapatunk az Iváncsa hétközi legyőzésével hangolt a Várhidi Péter együttese elleni találkozóra, de Feczkó Tamás ezúttal nem számíthatott Baki Ákosra, Balogh Bélára, Farkas Balázsra és Takács Ronaldra.

A mérkőzés első veszélyes helyzetére az ötödik percig kellett várni, ekkor Torghelle Sándor csapott le egy rövid hazaadásra. A rutinos támadó eltolta Tarczy Pál mellett a labdát, a kapus buktatta őt, de Veizer Roland nem ítélt büntetőt.

Az elmaradt tizenegyes nem szegte a mieink kedvét, két további nagy gólszerzési lehetőségünk adódott a következő percekben: előbb Deutsch próbálkozott távolról, majd Torghelle került ziccerbe, de Tarczy hárított.

Lassan fél órája folyt már a játék, mikor végül megtört a jég: Hrepka Ádám készített le egy felpasszolt labdát Vass Patriknak, aki 20 méterről védhetetlenül lőtte ki a kapu bal oldalát.

Alig hét perccel később Kanta ugratta ki Torghellét, aki – bár egyedül állt szemben Tarczyval – önzetlen módon a felzárkózó Hrepkához passzolt, és a Sopron ellen is gólt szerző támadó az üres kapuba belsőzött.

A játékrész hajrájához közeledve Vass Patrik bal oldali szögletét követően Deutsch fejesét még ki tudta ütni Tarczy, de a kipattanót Talabér Attila a kapuba bombázta, így háromgólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a felek.

Alig kezdődött el a második félidő, máris betalált csapatunk: a 49. percben Vass Patrik szögletét követően fejjel tisztáztak a mosonmagyaróváriak, de a kipattantót Katona Máté kapásból a kapuba vágta, így már négy gól volt a mieink előnye.

Két kapufával (előbb Talabér, majd Gera révén) később Vass Patrik indult meg a mosonmagyaróváriak kapuja felé, és mivel látszólag senki nem lépett ki rá, 20 méterről másodszor is bevette Tarczy kapuját.

A folytatásban is az MTK Budapest akarata érvényesül a pályán, de a támadóink koncentrációja – érthető okokból – ekkorra már alábbhagyott, így sokáig úgy tűnt, 5-0-lal ér véget a találkozó. De ekkor jött az utolsó ütésváltás: előbb Bartos Julián szépített közvetlen közelről Demjén bravúros védése után, majd a középkezdést követő első támadásból megszerezte hatodik gólját az MTK, a csereként beálló Lencse László révén.

Csapatunk ezzel a győzelemmel továbbra is vezeti a Merkantil Bank Ligát, listavezetőként készülhet a WKW ETO FC Győr elleni bajnokira.

Feczkó Tamás:Minden egyes játékos, aki pályára került, mindent megtett a győzelemért, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Örülök, hogy a zord idő és a tévés közvetítés ellenére ennyien kilátogattak, hogy élőben szurkoljanak nekünk, igyekeztünk meghálálni a bizalmukat.

[image]

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman