HÍREK

Szezonvégi beszélgetések 6. rész - Hrepka Ádám

2015-06-15

Szezonvégi beszélgetések 6. rész - Hrepka Ádám

Éppen csak véget ért a 2014/15-ös bajnoki évad, máris nyakunkon a következő szezon, tele új kihívásokkal, európai kupaszerepléssel. A rövid felkészülési időszak ideje alatt az első csapat keretének játékosait kértük meg, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva, értékeljék a mögöttünk hagyott idényt és fogalmazzák meg elvárásaikat az előttük álló feladatokkal kapcsolatosan. A sérüléséből nemrégiben felépülő Hrepka Ádámmal beszélgettünk.

– Hogyan értékeled a mögöttetek hagyott bajnoki szezont, amit dobogós helyen zárt a csapat?

– Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat, aminek azért is örültem, mert a szezon előtt nem sokan gondolták volna, hogy dobogón végez az MTK Budapest. Még féltávnál is mindenki kételkedett bennünk, ennek ellenére az ezüstéremért hajtottunk, nem hátrafelé kellett nézelődnünk.

– Mi a legkedvesebb, legérdekesebb Garami József edzői munkájához fűződő emléked?

– Rengeteg „csatám" volt Józsi bácsival az évek során, sok csipkelődéssel, viccelődéssel, melyet mindig áthatott részéről egyfajta atyai gondoskodás. Mondhatom, hogy függetlenül a játszott percektől, az adott poszttól és a rúgott góljaimtól, mindig nagyon jól kijöttünk egymással. Annyi kedves történet köt össze minket, hogy ezek közül nem szívesen emelnek ki egyet sem.

– Melyik volt számodra az MTK legemlékezetesebb mérkőzése a szezonban?

– Sajnos rengeteget voltam sérült idén, de ha mondanom kell egyetlen mérkőzést, akkor nyilván a győri 2-1-es sikerünket említeném, ahol én rúgtam a győztes gólt.

– Hol és kivel pihented ki az lezárult idény fáradalmait?

– A barátnőmmel és a barátaimmal, valamint az ő párjaikkal kiegészülve töltöttünk el pár napot a Balatonon.

– Mit vársz az MTK előtt álló évadtól?

– Számtalan dolog változik idén, kezdve az edzői stábbal, és a keret is némiképp átalakul. Ezeknek a változásoknak köszönhetően kell majd némi idő, hogy teljesen összeálljon az átalakuló MTK. A bajnokság is nehezebb lesz tizenkét csapattal, de mindentől függetlenül egyértelműen a felsőházba várom magunkat.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman