HÍREK

Szezonvégi beszélgetések 2. rész - Gera Dániel

2015-06-11

Szezonvégi beszélgetések 2. rész - Gera Dániel

Éppen csak véget ért a 2014/15-ös bajnoki évad, máris nyakunkon a következő szezon, tele új kihívásokkal, európai kupaszerepléssel. A rövid felkészülési időszak ideje alatt az első csapat keretének játékosait kértük meg, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva, értékeljék a mögöttünk hagyott idényt és fogalmazzák meg elvárásaikat az előttük álló feladatokkal kapcsolatosan. A sorozatunk következő alanya, a csapat ifjú tehetsége, Gera Dániel.

– Hogyan értékeled a mögöttetek hagyott bajnoki szezont, amit dobogós helyen zárt a csapat?

– Egyetlen szóval tudnám a legjobban leírni a teljesítményt, ami az, hogy fantasztikus. Remek eredményt ért el a csapat és nagyon örülök, hogy az évad végén, ennek kicsit én is részese lehettem.

– Mi a legkedvesebb, legérdekesebb Garami József edzői munkájához fűződő emléked?

– A legérdekesebb és talán a szurkolók számára is emlékezetes eset nemrégiben történt, amikor majdnem beálltam a Puskás Akadémia ellen. Vicces volt az a jelenetsor, ahogy percekig várakoztam, majd a játékvezető lefújta a meccset. Érdekes módon a legkedvesebb emlékem is ehhez az esethez köthető, hiszen az eset után kedvesen mosolyogva azt mondta nekem Józsi bácsi: „Nem baj majd legközelebb”. Hiába nem léptem pályára, sokat jelentett nekem a bíztatása.

– Melyik volt számodra az MTK legemlékezetesebb mérkőzése a szezonban?

– Nem is kérdés, hogy számomra a legemlékezetesebb pillanat az volt, mikor először beállhattam a csapatba az NB I-ben a Haladás elleni találkozón. A csapattársak végig biztattak, így a lámpalázam sem tartott sokáig és örültem, hogy gólpasszal sikerült meghálálnom a bizalmat.

– Hol és kivel pihented ki az lezárult idény fáradalmait?

– Cipruson pihentünk a barátnőmmel és csodásan éreztük magunkat.

– Mit vársz az MTK előtt álló évadtól?

– Bizakodó vagyok minden szempontból. Remélem az új edző is számít rám, lehetőleg egyre többet. Nem volt hosszú a szabadság, de nagyon várom a felkészülés adta feladatokat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman