HÍREK

Szerencsi gólpasszt adott a kiesési rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2022-05-10

Szerencsi gólpasszt adott a kiesési rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt az FC Ajka elleni mérkőzésen, míg Zuigéber Ákos kezdőként egy félidőt játszott a 2-0-ra elveszített mérkőzésen. A fővárosi együttes a 9. perctől tíz emberrel játszott.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta a Szolnoki MÁV FC elleni kiesési rangadót (1-1). Játékosunk a 78. percben gólpasszt adott, jobb oldali beadását csapattársa 10 méterről a kapu bal oldalába lőtte.

Kecskeméti TE:
Varga Bence kapott gól nélkül hozta a Tiszakécskei LC elleni összecsapást is (1-0). A megyei rangadón több védése is volt, a 13. percben Kosznovszky távoli lövését fogta magabiztosan.

FC Ajka:
Lehoczky Roland kezdő volt a Budafoki MTE ellen, a 35. percben beadását a kapu torkából vágták ki a védők. Játékosunk a 70. és a 86. percben is sárgát kapott, így a kiállítás sorsára jutott a 2-0-ra megnyert bajnokin.

PMFC:
Bíró Bence kezdett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (0-0). A 8. percben nem sokkal maradt le csapattársa centerezéséről, öt minutummal később pedig védője szorításában nem talált kaput, az 57. percben lecserélték.

Szentlőrinc SE:
Andrija Drljo és Biben Barnabás is a 67. percben állt be a Vasas FC ellen. Csapatunk egyenlítő góljánál mindketten a pályán voltak. Törőcsik Péter kispados volt, míg Nagy Barnabás sérülés miatt nem lépett pályára a 4-1-re elveszített mérkőzésen.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel védte a kaput a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. A 23. percben lábbal hárította Gresó próbálkozását, a 86. percben pedig Zamostny megpattanó lövését tolta ki. Csapata 3-0-ra kikapott.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords a 77. percben lépett pályára a Békéscsaba 1912 Előre ellen (3-0).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk kezdőként 71 percet töltött a pályán a Kecskeméti TE elleni megyei rangadón. A 13. percben volt egy távoli lövése, melyet Varga védett.

Sönderjyske:
Prosser Dániel sérülés miatt nem volt bevethető az Aarhus ellen (1-1).

Fotó: Mészáros István/Új Néplap

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman