HÍREK

SZERDÁN FOLYTATÓDIK A MAGYAR KUPA

2019-10-28

SZERDÁN FOLYTATÓDIK A MAGYAR KUPA

Debrecenbe utazunk a 7. fordulóban.

A Merkantil Bank Ligában a listavezetővel azonos pontszámmal második helyen álló együttesünk a hétvégi Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzés előtt még szerdán (október 30.) is pályára lép, ekkor folytatódik ugyanis a Magyar Kupa.

Az előző körben az Unione FC elleni továbbjutással csapatunk bejutott a sorozat 7. fordulójába, ahol szerdán 12:30-tól a DEAC vendégei leszünk a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club sportpályáján.

Az NB III Keleti csoportjában 12 mérkőzés után második helyen álló gárda az MK előző körében az Aqvital FC Csákvárt búcsúztatta a Nagyerdei Stadionban aratott 2-0-ás győzelemmel.

A DEAC vezetőedzője Kondás Elemér, aki korábban szép sikereket ért el a Debrecennel. A keret tagja több, jelentős NB I-es múlttal rendelkező futballista, mint Ibrahima Sidibe, Luis Ramos, Nagy Zoltán és Spitzmüller István.

Michael Boris a szerdai összecsapáson biztosan nem számíthat Kata Mihály és Zuigeber Ákos játékára, akik a braziliai U17-es világbajnokság tartózkodnak a nemzeti együttessel.

A párharc egy mérkőzésen dől el, ha a rendes játékidő végén döntetlennel állnak a csapatok, előbb kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesrúgások következnek.

A szerdai kupamérkőzés után csapatunk számára vasárnap (november 3.) folytatódik a bajnokság, 17 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Szombathelyi Haladás ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman