HÍREK

Székely: „Bátran, élvezetesen és nagy akarással játszottak a fiúk”

2019-06-17

Székely: „Bátran, élvezetesen és nagy akarással játszottak a fiúk”

Mint arról beszámoltunk, az MTK Budapest U17-es csapata nyerte meg a 2019-es „Play Football, Live Life” tornát Szarajevóban.

A csapat vezetőedzője, Székely Zsolt hosszabban is értékelte fiataljaink teljesítményét.

- Szemmel láthatóan nagy figyelem övezte a tornát, hiszen a televízió hat kamerával vette, és élőben közvetítette a mérkőzéseket - mondta a szakember a rendezvényt körülvevő hangulatról. - Az első napon a horvát Lokomotiva Zagreb ellen játszottunk, és megérdemelten nyertünk ilyen nagy arányban (6-3) is. A második napon a helyiek büszkeségével, az FC Sarajevóval mérkőztünk meg, előzetesen ők voltak a torna favoritjai. Ezen a mérkőzésen is meggyőző, jó játékkal rukkoltunk elő, még ha góljaink ezúttal nem kijátszott ziccerek után születtek, hanem egy átlövésből, egy szabadrúgásból és egy 11-esből. 

A harmadik meccsünkön az észak-macedón FK Vardar ellen is nagyon jól játszottunk, ez pedig ismét győzelmet eredményezett. Végül a döntőben a szlovén Mura csapatával kerültünk szembe. Annak ellenére, hogy négy nap alatt már a negyedik meccsünket kellett lejátszani rekkenő hőségben, nagyon jól bírtuk erővel, és hamar komoly előnybe kerültünk, melyet nagy helyzeteink ellenére nem tudtunk még tovább növelni, de így is biztosan győztünk. A kupagyőzelem mellett egy egyéni díjat is bezsebeltünk, Zuigeber Ákos hat szerzett góllal lett gólkirály. 

A tornán végig nagy öröm volt látni a csapat szórakoztató, bátor élvezetes játékát, melyet - amikor kellett - nagy akarással és küzdeni tudással ötvöztek a játékosok. A megfelelő játékfelfogás mellett sokat számított a nagyon erős játékoskeretünk, ahol a fiatalabbak is megállták a helyüket. 

Köszönettel tartozunk a klub vezetésének, hogy lehetővé tették a nagyobb létszámú stáb utazását, mely szintén nagyban segítette jó szereplésünket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman