HÍREK

Szavazzunk a Sándor Károly Akadémiára!

2015-01-12

Szavazzunk a Sándor Károly Akadémiára!

Félmillió forint értékben vásárolhat sportfelszerelést a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, amennyiben megnyeri „A hónap műhelye" díjat. Ha a közönségszavazás győztese lesz, akkor a díj 100 ezer forint.

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu „A hónap műhelye" díjra jelölte a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiát. A győztes 500 ezer forint értékben vásárolhat a Decathlon áruházaiban.
Szavazni az utanpotlassport.hu oldalon lehet. A közönségszavazatok 20%-ban számítanak a végelszámolásnál.

Íme az indoklás:

Tizenhárom éve kezdte meg működését Agárdon hazánk első akadémiája, az MTK bázisaként szolgáló Sándor Károly Akadémia. A műhely csapatai évről évre remekelnek a korosztályos bajnokságokban, s ez így van a mostani szezonban is: az U17-esek és az U18-asok is a tabella első helyéről várhatják a tavaszi folytatást. Az U18-asoké különösen értékes eredmény, hiszen az aranyérmes jövőre ott lehet az ifjúsági Bajnokok Ligája mezőnyében. Az sem mellékes, hogy Pergel Bence és Forgács Péter révén mindkét góllövőlistát MTK-játékos vezeti. Ám a 2005 óta Tamási Zsolt által vezetett akadémia nemcsak az eredmények miatt megkerülhetetlen tényező a magyar labdarúgásban, hanem azért is, mert eddig több mint száz játékost adott az élvonalba. A műhelyből kikerült labdarúgókra épülő MTK a második helyen áll a felnőtt NB I-ben. Mindemellett az összes korosztályos válogatottban találunk olyan fiatalt, aki az agárdi intézmény növendéke. A bentlakásos akadémia nagy változás előtt áll: 2016-ban a fővárosba, az újjáépülő Hidegkuti Nándor stadion környezetébe költözik.

Itt lehet szavazni.

A szavazat csak abban az esetben lesz érvényes, amennyiben a kapott e-mail-ben található címet megnyitja. A voksolás január 20-ig tart.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman