HÍREK

Szakmai együttműködés a még sikeresebb utánpótlásért

2018-09-04

Szakmai együttműködés a még sikeresebb utánpótlásért

A belépő korosztályoknál is indítunk csapatokat, szakmai partner segítségével.

Akadémiai csapataink kiválóan kezdték az idei szezont, hiszen eddig egyetlen csapatunk sem veszített pontot, de a többi korosztályos együttesünk is eredményes rajton van túl.

Utánpótlásunkkal kapcsolatosan más téren is remek hírekről tudunk beszámolni: az idei idénytől kezdve már a belépő korosztályoknál is az MTK Budapest "égisze" alatt szerepelnek együtteseink. 

A Sándor Károly Akadémia nevét viselő belépő korosztályoknál, vagyis az U7-es, az U9-es és U11-es csapatnál garantált a megfelelő szakmai munka, hiszen a skills4EVA egyesületünk mellé állt a nyár folyamán. Ez a szakmai csapat elsősorban a legkisebb korosztályok fejlődésére koncentrál, saját, speciális edzésmódszerekkel fejlesztik a gyerekeket, fókuszba helyezve az egyéni képzést. 

Ez a szakmai koncepció egyezik az MTK Budapest elképzeléseivel, de a korábban más klubokkal együttműködő skills4EVA is a velünk való együttműködésben látja a garanciát arra, hogy eredményesen és sikeresen képezhessenek tehetségeket a magyar futball számára. 

Ennek érdekében nyártól az U7-es együttesünket Evanics Martin, az U9-eset Vass János, míg az U11-eset Herpai Márton készíti fel.

Martin Evanics (@skills4eva) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman