HÍREK

Spirovskival és Miovskival a pályán ejtette ki Olaszországot a világbajnoki pótselejtezőkön Észak-Macedónia (videó)

2022-03-24

Spirovskival és Miovskival a pályán ejtette ki Olaszországot a világbajnoki pótselejtezőkön Észak-Macedónia (videó)

Mindkét MTK-játékos csereként állt be, így pályán voltak a győztes találatnál is, sőt Miovski gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

Észak-Macedónia 2021-ben a második helyen zárta világbajnoki selejtezőcsoportját, így pótselejtezős helyen végzett. A sorsolás azonban nem volt kegyes a balkáni ország számára, hiszen mind Olaszországot, mind Portugáliát idegenben kell legyőzniük a katari vb-n való szerepléshez.

Ebből pedig az első feladatot ki is pipálták Spirovskiék! Észak-Macedónia ugyanis Palermóban Aleksandar Trajkovski 92. perces góljával legyőzte az Európa-bajnoki címvédő olaszokat.

Az MTK játékosai csereként kaptak lehetőséget a találkozón. Stefan Spirovski az 58. percben lépett pályára, Bojan Miovski pedig a 71. minutumtól szerepelt, így mindketten a gyepen voltak, amikor a találkozó egyetlen gólja esett - sőt, éppen Miovski fejelte a labdát a gólszerző elé!

Észak-Macedónia március 29-én, Portugáliában vívhatja ki a katari világbajnokságon való részvételt.

Az MTK Budapest kapusa, Milan Mijatovic kezdőként szerepelt Montenegró Örményország elleni 1-0-s veresége alkalmával, a félidőben azonban lecserélték.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman