HÍREK

Sokáig jól tartottuk magunkat a nagy iramú edzőmeccsen

2022-07-07

Sokáig jól tartottuk magunkat a nagy iramú edzőmeccsen

Az izraeli élcsapat FC Maccabi Netanya 3-1-re nyert ellenünk egy kifejezetten jó iramú, pörgős mérkőzésen.

A percről percre tudósítás itt!

Csütörtöki ellenfelünk Telkiben az izraeli bajnokság 4. helyezettje, a Konferencia Ligára készülő FC Maccabi Netanya volt. 

Somodi - Varju, Szépe, Nagy Zs., Medgyes - Kata, Mezei, Bognár - Stieber, Futács, Németh K. összeállításban kezdtünk - jól, hiszen Németh már az első percben kis híján betalált.

Pár perccel később jött az újabb szép támadás: Németh Bognárt ugratta ki, ő középre emelt, Futács 5 méterről fejelt, a kapus a léc alól mentett nagy bravúrral.

Kifejezetten nagy iramú, "éles" meccset láthattunk, mindkét csapat sokat ment előre. Bő félóra elteltével kerültünk a legközelebb a vezető gólhoz: Stiebert akasztották, de Futács büntetőjét kivédte a kapus.

A túloldalon Avrahm került ziccerbe, de Varju hatalmasat mentett. Bognár veszélyes átlövésével zárult az első félidő, amelynek során nem esett gól.

A szünetben Horváth Artúr került a védelem jobb oldalára, majd később Kovács Mátyás, Kovács Máté, Biben, Zuigeber, Barkóczi, Nagy Barnabás (és a hajrában Lehoczky is) pályára lépett.

Ebben a játékrészben kevesebb volt az igazán nagy helyzet, a legnagyobb az 54. percben Zlatanovich éles szögből leadott lövése volt, amely után a jobb kapufa mellett suhant el a labda.

A 73. és a 75. perc között aztán felpörögtek az események: gyorsan két gólt szereztek az izraeliek, mi pedig azonnal szépítünk: Zuigeber passzát az érkező Kovács Mátyás lőtte 10 méterről a hálóba.

A hajrában Itshak alakította ki a 3-1-es végeredményt - egyértelműen ez a felkészülési meccsünk volt eddig a legmagasabb színvonalú.

A mieink legközelebb már a szlovéniai edzőtáborban lépnek pályára.

A mérkőzés visszanézhető itt:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman