HÍREK

Sok játéklehetőség és négy győzelem az NB II-ben, Balogh M. győztes góllal debütált - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2024-03-05

Sok játéklehetőség és négy győzelem az NB II-ben, Balogh M. győztes góllal debütált - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence végigjátszotta a Kisvárda Master Good otthonában 1-0-ra elveszített bajnokit, csapata idén először kapott ki az NB I-ben. Védőnk kedden a MOL Magyar Kupában a DVTK elleni nyolcaddöntőben is végig a pályán volt (2-4).

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigéber Ákos kezdőként 69 percet kapott az Aqvital FC Csákvár otthonában, ahol együttese 1-0-ra győzött. 

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland eltiltása miatt nem lépett pályára az ETO FC Győr ellen (0-1). Szerdán a kupában viszont végigjátszotta a Kisvárda Master Good ellen 3-0-ra elveszített nyolcaddöntőt.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin kezdő volt a Budafoki MTE ellen, végig aktívan futballozott, a 2-0-ra megnyert összecsapáson csapata első gólja előtt ő adta a gólpassz előtti átadást. A csapatunk elleni szerdai kupamérkőzésen nem volt kerettag.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám kezdőként 79 percet játszott a Gyirmót FC Győr otthonában. A 2-1-re elveszített összecsapáson az 56. percben 23 méteres szabadrúgása a felső lécről ment kapu fölé.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián több védéssel segítette csapatát a Credobus Mosonmagyaróvár ellen hazai pályán 1-0-ra megnyert mérkőzésen.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel végigjátszotta a HR-Rent Kozármisleny ellen 2-0-ra elveszített összecsapást. Az első félidőben volt egy fejese és egy szabadrúgása, de egyik sem talált kaput.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő végig a pályán volt a PMFC ellen 2-1-es siker alkalmával.

BKV Előre:
Balogh Máté találatával győzött 1-0-ra csapata a Kecskeméti TE II ellen az NB III Dél-Keleti csoportjának első idei fordulójában. A támadónak ez volt az első mérkőzése új csapatában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman