HÍREK

Sikeres árverés: Közel félmillió forint gyűlt össze a mellrák elleni küzdelemre

2020-12-01

Sikeres árverés: Közel félmillió forint gyűlt össze a mellrák elleni küzdelemre

Lezárult a jótékonysági árverés a Rákellenes Liga javára, melyen közel félmillió forint gyűlt össze, ezzel az összeggel segítjük a mellrák elleni küzdelmet.

Mint ismert, idén az MTK Budapest labdarúgócsapata is csatlakozott a Rózsaszín október mozgalomhoz, amely a mellrák megelőzésének leghatékonyabb módszerére, a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet.

A csapatunk által az egyik bajnoki mérkőzésen viselt rózsaszín mezek a játékosok aláírásával árverezésre kerültek, az elmúlt időszakban klubunk hivatalos Facebook oldalán lehetett licitálni a dedikált felsőkre.

November 30-án véget ért az árverés, amely sikeres kezdeményezésnek bizonyult.

Mindegyik játékos aláírt meze elkelt, összesen közel félmillió (457.790) forint gyűlt össze, a befolyt összeget a Rákellenes Ligának adjuk át.

Minden egyes licitálónak köszönjük a felajánlást, az adott mez licitének nyerteseit az árverési szabályzat szerint arra kérjük , hogy (akár ide kattintva) az info@mtkbudapest.hu mail címre küldjék el az alábbi adatokat (valamint csatolják az utalási bizonylatot a Rákellenes Ligának megtörtént utalásról), őket egyébként a Facebookon is kiértesítettük.

név: 
összeg:
melyik mez:
lakcím: 
telefonszám:
e-mail cím:

Az árverés nyertesének a hirdetéstől, illetve az értesítéstől számított 8 munkanap áll rendelkezésére, hogy átutalja az általa adományként felajánlott összeget a Magyar Rákellenes Liga, a Raiffeisen Banknál vezetett 12001008-00102329-00500008 számú számlájára. Az adatok és a bizonylat beérkezése után azonnal elküldjük a dedikált mezeket GLS-sel. Köszönjük!

AJÁNLÓ: Zárul a jótékonysági csokigyűjtés - a kedden adományozott csokik számát megduplázzuk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman