HÍREK

Remek őszt produkáltak a legifjabbak

2017-01-04

Remek őszt produkáltak a legifjabbak

Az MTK Budapest legfiatalabbjai igencsak kitettek magukért.

Az MTK Budapest 2010-es születésű együttese az ősszel három tornán vett részt – a Bozsik Programon és a Kölyökliga küzdelmein kívül –, ezeken pedig egyszer arany-, egyszer ezüstérmet szerzett. Így a 2009-esek mezőnyében a hatodik helyen végzett. A kék-fehérek húsz őszi meccsükből tizenhármat megnyertek, kétszer döntetlent játszottak, és ötször vereséget szenvedtek. Igaz, saját korosztályukban továbbra is veretlenek.

Az MTK Budapest 2009-es születésű együttese sűrű őszön van túl, hét tornán is megmérettette magát, kétszer a nemzetközi mezőnyben, egyszer pedig az egy évvel idősebbek között. A kicsik negyvennégy meccsükből harmincegyet megnyertek, így négy arany- és egy ezüstéremmel zárták 2016 őszét.

Az MTK Budapest 2008-as születésű labdarúgói nyolc tornán vettek részt szeptember és december között, ebből négyszer külföldi ellenfelekkel néztek farkasszemet. A gyerekek ötvenegy mérkőzésükből harminckilencet megnyertek, így öt aranyéremmel zárták az őszt.

Az MTK Budapest 2007-es születésű együttese hét tornán indult az ősszel: a gyerekek ötször hazai, kétszer pedig külföldi csapatok ellen léphettek pályára. A kék-fehérek három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a küzdelmeket, negyvenegy meccsükből huszonnyolcat megnyerve.

Az MTK Budapest 2006-os születésű labdarúgói négy tornán vettek részt az ősszel, ezek közül pedig mindössze egyet rendeztek Magyarországon. A kék-fehérek külföldön sem jöttek zavarba, egy-egy arany-, ezüst-, illetve bronzéremmel zárták az őszt, 32 mérkőzésükből 17-et megnyerve. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman