HÍREK

Ramos: „Szeretnék itt maradni”

2015-01-14

Ramos: „Szeretnék itt maradni”

Az MTK Budapest csapatával készül Bouard Myke Ramos, aki az őszt – kölcsönben – Kisvárdán töltötte. A brazil csatár Garami József döntésére vár, de szívesen maradna a fővárosban. A magyarul is beszélő 22 éves játékossal készítettünk villáminterjút.

– Hogy szólíthatunk?

– Ha kérhetem, akkor mondd, hogy Myke!

– Hogy érezted magad ősszel Kisvárdán?

– Nem volt semmi gond, lőttem gólokat is, de szeretnék magasabb szinten focizni.

– Milyen volt az első edzés Garami Józsi bácsival?

– Kiváló. jól éreztem magam. Sok labdás gyakorlatot végeztünk, de ma a hangsúly a fejjátékon volt, azt próbálgattuk leginkább.

– Hogy fogadtak a társak?

– Az összes játékos nagyon kedves volt, segítenek mindenben.

– Az MTK Budapest keretében többekkel is versenyezned kell azért, hogy bekerülhess a csapatba, ha a fővárosban maradsz. Készen állsz erre?

– Nincs problémám vele, ha verseny, akkor szívesen beszállók. Jó lenne, ha el tudnám hitetni a vezetőkkel, hogy Budapesten a helyem. Szeretnék segíteni ennek a nagy múltú klubnak abban, hogy minél előkelőbb helyen végezhessen az OTP Bank Ligában.

Bouard Myke Ramos sorsáról a Garami József vezette szakmai stáb dönt. A brazil csatár 1992. október 30-án született Curtibában. Salgótarjánból került Kisvárdára, ahonnan 2014 júliusában igazolta le az MTK Budapest, majd visszaadta kölcsön a Kisvárda Master Good együttesének. A csapat az NB III Keleti csoportjában a második helyen áll, egy ponttal lemaradva a vezető Putnoktól.

A támadó ősszel kilenc alkalommal szerepelt az első csapatban, négyszer kezdőként, ötször becserélték, négy gólt szerzett, 444 percet töltött a pályán. A német Transfermarkt szerint az értéke 31 millió forint.

Bouard Myke Ramos szerződése 2017. június 30-ig érvényes.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman