HÍREK

Prosser gólpasszt adott a kupában - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2021-12-06

Prosser gólpasszt adott a kupában - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Az újra bevethető Bese Balázs kispados volt a DVTK elleni hazai bajnokin, míg Zuigéber Ákos a 68. percben állt be az 1-0-ra elveszített mérkőzésen.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós ezúttal is kezdő volt, 81 percet kapott az ETO FC Győr ellen. A hócsatát 1-0-ra a győriek nyerték.

Kecskeméti TE:
Varga Bence nem volt bevethető állapotban a Szentlőrinc SE ellen, csapata 4-1-re győzött idegenben.

FC Ajka:
Lehoczky Roland sárga lapos eltiltása miatt nem lépett pályára az Aqvital FC Csákvár ellen (1-1).

PMFC:
Bíró Bence végigjátszotta a Tiszakécskei LC elleni összecsapást. A 70. percben, 2-1-es hazai vezetésnél kézzel blokkolták a lövését, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. A sereghajtó végül 3-2-re nyert.

Szentlőrinc SE:
Törőcsik Péter kezdett a Kecskeméti TE ellen, a 78. percben lecserélték. Biben Barnabás ugyanebben a percben állt be, de csapatán ő sem tudott segíteni, a kecskemétiek 4-1-re nyertek. Kovács Máté kispados volt.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a III. Ker. TVE otthonában. Együttese emberelőnyben kapott négy gólt és szenvedett 4-3-as vereséget.

Sönderjyske:
Prosser Dániel a 69. percben lépett pályára a kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a másodosztályú Hvidovre IF ellen. Játékosunk a hajrában gólpasszt adott, csapata 1-0-ra nyert. A visszavágót december 10-én rendezik.

Fotó: soenderjyske.dk

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman