HÍREK

Pont nélkül zártunk a Pancho Arénában

2024-02-18

Pont nélkül zártunk a Pancho Arénában

Ezúttal sem sikerült megnehezíteni a Puskás Akadémia FC dolgát.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Puskás Akadémia FC–MTK Budapest 6-1 (3-0)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Bognár Tamás (Pillók, Garai, Szalai, Kulcsár, Berényi, Rúsz)

Gólszerzők: Nagy Zsolt (12.), Corbu (25.), Favorov (45+2), Komáromi (54.), Stronati (80.), Soisalo (90.) illetve Molnár (65.)

Sárga lap: Stronati (20.), Nagy Zsolt (42.), Favorov (45.), Maceiras (78.), Hej (85.)

Piros lap: Végh (82.)

Puskás Akadémia FC: Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Brandon (Markgráf, 79.) – Komáromi (Soisalo, 79.), Corbu (Vékony, 64.), Batik (Colley, 79.), Favorov, Nagy Zsolt (Slagveer, 58.) – Plsek

Vezetőedző: Hornyák Zsolt

MTK Budapest: Demjén – Hej, Kádár, Kocsis – Kovács Mátyás, Kata, Thiam (Végh, 46.), Bognár (Stieber, 62.), Antonov (Vadnai, 83.) – Németh (Ennin, 46.), Jurina (Molnár, 62.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

A bajnokság 21. fordulójában a Puskás Akadémia otthonába látogattunk. A hazaiak kezdték jobban a meccset: a 9. percben Batik távoli próbálkozása a kapufáról kifelé jött, majd Corbu közeli lövését védte bravúrral Demjén.

A 12. percben megszerezte a vezetést a hazai gárda: Komáromi szögletére Nagy Zsolt érkezett, és a hosszú sarokba csúsztatott (1-0).

A 25. percben megduplázódott a hazai fór: Komáromi szökött meg a jobb szélen, az alapvonalról Corbu elé készített, aki ziccerben nem hibázott (2-0).

A 30. percben mi vezettünk támadást: Kovács Mátyás kapta meg a labdát a jobb szélen, ígéretesen indult el befelé, bal lábas lövése azonban nem volt elég erős. Az első játékrész hosszabbításában újra a jobb oldalról jött beadás, Plsek középre fejelte a labdát, Favorov pedig közvetlen közelről lőtt a kapuba (3-0).

A második félidő első helyzetét mi alakítottuk ki: Kovács Mátyás pöckölt közelről a kapu mellé szép kényszerítőt követően. Sajnos nem sokkal ezután a Puskás növelte az előnyét, miután Komáromi értékesítette Nagy Zsolt beadását (4-0).

A 65. percben sikerült szépíteni: Kovács Mátyás passzolt Molnárhoz, aki szépen tört be a tizenhatoson belülre, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot, ezzel megszerezte első élvonalbeli találatát (4-1).

A 78. percben Stieber ígéretes szabadrúgására Ennin érkezett, de nem találta el jól a labdát. Két perccel később Stronati volt eredményes hazai szöglet után (5-1).

A 82. percben még tovább romlott a helyzetünk, ugyanis Végh piros lapot kapott durva belépője után. Az utolsó percben még Soisalo is betalált, ezzel beállítva a 6-1-es végeredményt. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman