HÍREK

Pölöskei Zsolt a meccs embere

2014-08-03

Pölöskei Zsolt a meccs embere

A DVSC TEVA ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen hajtott, küzdött, türelmesen, okosan játszott, voltak bíztató lövései, így őt választottunk a meccs emberének.

  • Mennyire volt furcsa „otthon” játszani a Bozsikban?
     
  • Rosszabbra számítottam, mert a Hidegkuti Nándor Stadion már annyira beégett mindenkibe, annyira közel áll hozzánk, hogy kicsit tartottam ettől a felemás helyzettől. Talán a legfurcsább az öltöző volt, hiszen tavasszal, amikor nyertünk, akkor vendégként készültünk ugyanitt. A pálya talaja jó volt, remekül lehetett passzolni. Reméljük, hogy egyre több néző jön ki, és nem hátráltat bennünket a kialakult helyzet.
  • Mennyit segített a közönség?
  • Örömmel töltött el bennünket, hogy ilyen sokan kijöttek, és azon voltunk, hogy kiszolgáljuk őket, bár ez nem sikerült maradéktalanul. Tavasszal, amikor 5-2-re nyertük, nyilván jobban érezték magukat. Most azonban komoly taktikai harcot kellett vívni, melyben mindkét együttes türelmesen kivárt. Garami Józsi bácsi már a szünetben jelezte, hogy legyünk türelmeseki, mert ha jól alakul, akkor a 90. percben fogunk gólt rúgni. Egy percet tévedett a Mester.
  • Az a Paks következik, amelyiknek hasonló a mérlege, mint nekünk. Beszéltetek már erről, vagy csak a jövő héten lesz téma?
  • Egymást között volt szó a találkozóról. Jó emlékünk van onnan, hiszen a legutóbbi mérkőzésen, sorsdöntő pillanatban nyertünk ott. Tiszteljük ellenfelünket, de most is három pontért megyünk, mert szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman