HÍREK

Pénteken és szombaton újra MTK TV

2019-06-20

Pénteken és szombaton újra MTK TV

Pénteken és szombaton jelentkezik negyedik alkalommal klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton.

Íme, a negyedik adás ajánlója:

Az adás az induló Európai Játékok folyamatos élő közvetítései miatt megváltozott időpontban lesz látható: az első vetítés pénteken 10:24-kor lesz, míg az ismétlés szombaton 6:30-kor. 

Az MTK TV-ről:

Eleinte havonta egy alkalommal jelentkezik majd az adás a legnézettebb hazai sportcsatornán, az M4 Sporton, így országszerte és határon túl is elérhető lesz.
Klubunk ezzel a kezdeményezéssel szeretné kiszolgálni a szurkolói igényeket, tovább erősíteni a kötődést a meglévő drukkerek körében, de hiszünk abban is, hogy látva az MTK sportolóinak, tehetségeinek erőfeszítéseit, mindennapjait és a klub törekvéseit, további szimpatizánsokat is megnyerünk majd a kék-fehér színek mellé.

Az MTK TV-n időről időre valamennyi szakosztályunk megjelenik majd exkluzív tartalmak és riportok formájában, de a klubtelevízió nem csak a jelenre, hanem a múltra és a jövőre is fókuszál, hiszen az egykori klublegendák és a feltörekvő tehetségek is feltűnnek majd az adásokban, kivételes lehetőséget kínálva ezzel azoknak a gyermekeknek, akik klubunknál sportolnak.

Az MTK TV 3. adása itt nézhető vissza.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman