HÍREK

Pénteken és szombaton ismét MTK TV az M4Sporton - Ilyen volt a Fehérvár elleni bravúr a kulisszák mögött

2020-11-19

Pénteken és szombaton ismét MTK TV az M4Sporton - Ilyen volt a Fehérvár elleni bravúr a kulisszák mögött

Az MTK TV novemberi adásának premierje az M4Sporton pénteken 15:30-kor lesz, az ismétlésre szombaton 16:00-kor kerül sor. 

Mint ismert, a klubtelevízió havonta egy adással jelentkezik, így most van lehetőségünk visszatekinteni a válogatott szünet előtti, Fehérvár elleni győzelemre. A legfrissebb adás kiemelten foglalkozik a mérkőzéssel, idehaza ritkán látható felvételek segítségével tényleg betekinthetünk a kulisszák mögé, hiszen kiderül, hogyan telnek el a meccs előtti utolsó pillanatok, milyen utasítások - és edzői ajánlatok - hangzanak el az öltözőben, de a játékosok színfalak mögötti, önfeledt örömét és cukkolását is átélhetjük - az adásban hosszú perceket szenteltünk a Fehérvár elleni bravúrnak, ebből látható most előzetesként egy részlet:

Emellett további témák is fókuszba kerülnek: kiderül, hol tart Katona Máté felépülése, Gera Dániel karantén naplóját is megismerhetjük. Ünnepi interjú lesz látható a 60 éves Pölöskei Gáborral, valamint kiemelt korosztályunk, az U19-es csapat felkészítése is témát szolgáltat, amelynek a szakmai stábjában egy korábbi bajnok játékosunk is ott dolgozik - ő mesél a tapasztalatokról.

MTK TV az M4Sport pénteken 15:30-kor és szombaton 16:00-kor!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman