HÍREK

Otthon javíthatunk

2017-11-11

Otthon javíthatunk

Az Új Hidegkutiban feledtethetjük a Győr elleni vereséget.

A beharangozó támogatója:

Vasárnap a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a ZTE csapatát fogadjuk. Zoran Spisljak együttese jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban hat győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel. Ebből a hatból ötöt idegenben szenvedtek el, és háromszor arattak győzelmet vendégként. A legutóbbi fordulóban hazai pályán a Szeged ellen értek el 1-1-es döntetlent.

A mieink múlt hét vasárnap az ETO FC Győr otthonában elszenvedték második vereségüket is, ezzel hatmeccses győzelmi sorozatunk szakadt meg. A hazai mérlegünk azonban továbbra is hibátlan, így minden lehetőség adott arra, hogy ismét győzelmet ünnepelhessünk. Idén mind a hét meccsünket megnyertük otthon, ráadásul a játékunk is folyamatosan javult, hiszen a legutóbbi három hazai találkozón 14 gólt rúgtunk és mindössze hármat kaptunk.

A két együttes eddig 70 alkalommal találkozott. A mérleg: 31 MTK győzelem, 15 döntetlen és 24 zalai siker. Az első összecsapást – szinte napra pontosan – 45 évvel ezelőtt, 1972. november 15-én rendezték a Hungária körúton. Akkor – 2.500 – néző előtt 1-1-es döntetlen született.

A két csapat utolsó meccsére 2011. május 6-án került sor Zalaegerszegen. Ott a – Csank János vezette – hazaiak nyertek 1-0-ra a Hegedüs – Hajdú, Szekeres, Sütő, Ladányi, Kanta, Pátkai, Tischler, Könyves, Gál, Pál összetételű MTK ellen, melynek akkor Garami József volt a vezetőedzője.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Farkas Balázsra (sérvműtét után lábadozik), Baki Ákosra (csípőközelítője sérült), Balogh Bélára (krónikus Achilles-ín gyulladása van), Kanta Józsefre (combhajlító izma szakadt el) és Takács Ronaldra (vírusfertőzés) sem.

A találkozónak Iványi Zoltán lesz a játékvezetője, asszisztensei Kormányos II. Gábor és Medovarszki János, míg negyedik játékvezetőként Takács Tamás segíti munkáját.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak. 

Merkantil Bank Liga, 17. forduló
MTK Budapest – ZTE FC
2017. november 12. 16:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

[image]

 

ZTE

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman