HÍREK

Ötgólos győzelmet aratott a Sárvár felett NB III-as csapatunk (videó)

2022-02-03

Ötgólos győzelmet aratott a Sárvár felett NB III-as csapatunk (videó)

Kanta József együttese már a szünetre nagy előnyt alakított ki.

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a lipóti edzőtábor ideje alatt az MTK Budapest második csapata. Kanta József tanítványai a Vas megyei első osztályban harmadik helyen álló Sárvár FC-hez látogattak.

A kezdőcsapatba ezúttal egy újabb, támadó poszton bevethető próbajátékos is bekerült, csakúgy, mint a visszatért és a folytatásban is az NB III-as együttesel készülő Baki Ákos.

A győztes kiléte már az első játékrészben eldőlt, hiszen előbb a már említett próbajátékosunk, majd Clinton Osei is duplázni tudott. Szünet után összesen hatot cserélt a szakmai stáb. A második félidőben egy további gól született, ezt is Clinton Osei szerezte, aki így mesterhármast ért el.

MTK Budapest II felkészülési mérkőzés:
Sárvár FC – MTK Budapest II 0-5

Gólszerzőink: Osei (34., 35., 90.), Próbajátékos (15., 16.)

MTK Budapest II: Varasdi (Paulovicz, 75.) - Guth, Fülöp (Fekete, 46.), Baki, Markovic - Rimóczi (Szőke, 46.), Fördős, Gyuris (Próbajátékos 2, 70.) - Kovács Máté, Osei - Próbajátékos (Barkóczi, 46. - Balogh B., 75.)

Kanta József vezetőedző: "Önbizalomnövelő győzelmen vagyunk túl, de az 5-0-s eredmény ellenére nem voltam maradéktalanul elégedett, mert rengeteg helyzetet hagytunk ki. A játékosok hozzáállása ugyanakkor tetszett, mindenki jól dolgozott!"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman