HÍREK

Összefogás a háború elől menekülők megsegítésére

2022-03-29

Összefogás a háború elől menekülők megsegítésére

Klubunk és partnerei közösen hívják fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat munkájának támogatására. Az adományokat az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján továbbra is le lehet adni, klubunk pedig eljuttatja azokat a Szeretetszolgálatnak.

Az orosz-ukrán háború következményeként rengetegen kényszerültek otthonuk elhagyására, feladva életük munkáját, hátrahagyva mindent, ami valaha is fontos volt számukra. Mi sem bizonyítja ennél jobban az élet törékenységét, és azt, hogy hálásnak kell lennünk mindazért, amink van!

Klubunk, valamint partnereink: a PICK Kézilabda Zrt., a PICK Szeged csapata, a Szegedi Kortárs Balett és a LEXUS Szeged közösen kéri minden szurkolóját, partnerét, nézőjét  és vásárlóját, hogy segítsék a Baptista Szeretetszolgálat munkáját!

A Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei és partnerei határon innen és túl segítik a háború áldozatait, a harcok elől menekülőket, és első kézből értesülnek a felmerülő igényekről.

HOGYAN SEGÍTHETEK?

Jelenleg tartós élelmiszerre (olyan típusúakra, amelyek közvetlenül fogyaszthatók, hiszen főzésre nem nagyon van lehetőség – tej, műzli, csokoládé. zacskós ételek, stb.-), higiéniai cikkekre, matracokra, ágyneműre, gyógyszerekre van a legnagyobb szükség. A tárgyi adományok mellett munkájukat anyagilag is tudjátok támogatni. 

Az adományok átvevő pontjainak listáját az alábbi linken találjátok:
bit.ly/gyujtopont-ukrajna

Az adományokat az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján is le lehet adni, klubunk pedig eljuttatja azokat a Szeretetszolgálatnak.
 
Anyagilag többféleképpen tudjátok támogatni a Baptista Szeretetszolgálat munkáját:
·  a 1355-ös segélyvonal hívásával 300 Ft-tal támogatjátok a szervezetet
·  a www.baptistasegely.hu/adomanyozas linken néhány kattintással, az OTP Simple Pay rendszerét használva egyedi összeggel, bankkártyás fizetéssel tudtok segíteni
·  anyagi támogatásotokat átutalással is tudjátok biztosítani a Baptista Szeretetszolgálat részére az UniCredit banknál vezetett 10918001-55555555-55555555 bankszámlaszámra történő utalással. A megjegyzésbe kérlek írjátok: „UKRAJNAI KRÍZIS”
 
Arra biztatjuk további partnereinket, barátainkat, sport-ellenfeleinket, és minden közösséget, hogy csatlakozzanak a támogatói körhöz, és juttassák el a Baptista Szeretetszolgálat üzenetét a lehető legszélesebb kör számára!
 
Emberek csak együtt maradhatunk!

MTK Budapest
PICK Szeged Kézilabdacsapat
Szegedi Kortárs Balett
Lexus Szeged
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman